Op zoek naar een speelse en leerzame workshop voor jullie team?

spelend ontwikkelen
Bewaar als favoriet

Workshop Spelend Ontwikkelen

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Tijdens deze speelse workshop doen jullie op een leuke, leerzame én toegankelijke manier snel nieuwe inzichten op. Verken de oorzaken van dilemma’s en vergroot successen en kansen voor teams en leiderschap. Kies uit inspirerende simulaties, een mobiele escaperoom, of levend inzicht met unieke peilingsinstrumenten.

Workshop Spelend Ontwikkelen

Je ontdekt hoe je in korte tijd op een leuke, leerzame en toegankelijke manier kunt ontwikkelen. Je ervaart hoe je met uitdagende werkvormen nieuwe inzichten versnelt opdoet. Je onderzoekt de oorzaken van dilemma’s en vergroot succes en kansen voor teams en leiderschap.

Leren en ontwikkelen gaat vaak over wat nog mist om ambities te realiseren. Vervolgens moeten de resultaten van de nieuw verworven inzichten in de praktijk worden geïmplementeerd. Hoe leuk is het om tijdens de workshop Spelend Ontwikkelen direct al de effecten te ervaren? Of aan den lijve te ondervinden welke aspecten nodig zijn om teamdoelen te bereiken?

Workshop Spelend Ontwikkelen biedt 3 opties:

1. Inspirerende simulaties

Deelnemers beleven en experimenteren in een nieuwe realiteit, waar ballast of beperkende overtuigingen uit het verleden minder een rol spelen. Zij reflecteren op toekomstscenario’s en mogelijke knelpunten en leren elkaar en hun talenten (her-)kennen. Op maat afgestemd op actuele ontwikkeldoelen creëren we in een veilige omgeving een realistische of fictieve situatie. Voor kleine en grote groepen.

2. Mobiele escaperoom

Deelnemers ervaren in een pressurecook hoe mensen op elkaar reageren en wat samenwerking en leiderschap beïnvloedt. Zij zoeken aan de hand van opdrachten naar de juiste codes om te ontsnappen. Afstemming op elkaar is essentieel.  De context is naar keuze een verhaal uit politiek, bedrijf of maatschappij. Geschikt voor 6-16 personen en op locatie op te bouwen, in één tot vijf rondes.

3. Levend inzicht

Deelnemers delen opinies met fysieke peilingsinstrumenten, die verder gaan dan digitale peilingen. Inzichten, voorkeuren, verschillen en achtergronden van doelgroepen worden interactief uitgewisseld, waardoor prioriteiten en motivaties verhelderen. Per bijeenkomst zijn meer (stem-)rondes mogelijk.
Knikkerbak met of zonder stemhok: Een zeer herkenbare eyecatcher, die direct contact biedt en een response van bijna 100%. De gele knikkerbanen maken de uitslag direct of achteraf zichtbaar. Geschikt voor kleine en grote groepen.
Weegschaal: Op visueel aantrekkelijke en interactieve wijze wegen deelnemers ideeën, waarden en belangen af, aan de hand van (tegengestelde) thema’s naar keuze, die bijdragen aan dialoog of afstemming van richting. Geschikt tot 20 personen of 20 subgroepen.

Doelgroep

Deze workshop is ideaal als onderdeel voor opleidingen en wervingstrajecten, leiderschaps- en teamontwikkeling, richting voor beleid/strategie of voor samenwerking in maatschappelijke of ideële context. De peilingsinstrumenten (3.) zijn daarnaast ook geschikt voor beurs, conferentie, debat of dialoog. Bedoeld voor (project-)managers, HR of teams, in organisaties of maatschappelijke context. De duur en opzet worden vooraf in een intake afgestemd.

De workshopbegeleiding

Lianne Vorstenbosch begeleidt processen op het gebied van leiderschap, samenwerking en innovatie in (non-)profit en maatschappelijke projecten. Zij ziet daarin vaak een groot verschil tussen weten en doen. Door een andere energie in te brengen overbrugt zij dit gat en ontstaat meer diepgang met resultaten die beter beklijven. Zij was ook co-auteur van ‘Het kookboek voor sociale innovatie’ met 20 visies van prominenten en 20 praktijkvoorbeelden en interviewer van ruim 20 inspirerende doorbraken in overheid, onderwijs, zorg en bedrijven.

Interesse in de workshop Spelend Ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Spelend Ontwikkelen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid