Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lianne Vorstenbosch
Bewaar als favoriet

Lianne Vorstenbosch

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Kracht en kwaliteit van mensen inzetten om organisaties te ontwikkelen en ondernemerschap en innovativiteit te versterken. Vernieuwing gestalte geven door bewustwording en co-creatie. Maatschappelijke situaties oplossen door patronen te doorbreken. Individueel of in groepen, altijd met zicht op echte oorzaken.

Lianne Vorstenbosch

Wat is de toekomstige (voortrekkers?) rol van management en bestuur?

Lianne Vorstenbosch werkt als procesbegeleider op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en co-creatieve en innovatieve samenwerkingsvormen. Met als doel verbinding tussen carrière-, leiderschaps- en (in- en externe) teamontwikkeling te stimuleren, van hiërarchisch reactief naar charismatisch innovatief. Om daarmee mens en innovatie verantwoord en inspirerend te laten samengaan. Naast ontwikkeltrajecten biedt zij ook kortdurende activiteiten aan, zoals lezingen, workshops, brainstormsessies, een escaperoom en een assessment.

Onderwerpen

Vorstenbosch onderzocht welke kwaliteiten bijdragen aan meer vitaliteit, verbinding, leiderschap, samenwerking, ondernemerschap en innovatief organiseren. De vragen/onderwerpen die dan in een lezing naar voren komen zijn:

  • Hoe kunnen we innovaties en bedreigingen in goede banen leiden?
  • Hoe halen we (latent) natuurlijk potentieel in (in-)formeel leiderschap meer naar boven?
  • Maakt zelfsturing van medewerkers en burgerparticipatie leiderschap overbodig?
  • Hoe speelt in organisaties HR in op de andere eisen aan management-development?

Interactieve bijeenkomst(en)

Vorstenbosch stemt inhoud en opzet van de bijeenkomst af op de actuele situatie van de opdrachtgever. Zij geeft ook inzicht in oorzaken van veel voorkomende knelpunten bij bovengenoemde thema’s.

Vorstenbosch is ook te boeken voor:

Expertise

Vorstenbosch bouwt met Zin en Ondernemen al meer dan 25 jaar aan een integrale visie op het functioneren van mensen in organisaties en de maatschappij. Zij begeleidde reeds diverse managers en teams in profit- en non-profitorganisaties. Met als doel mensen te ontwikkelen, in beweging te brengen om meerwaarde voor de omgeving te realiseren. Deelnemers omschrijven haar als betrokken, met diepgang, duidelijk en flexibel, analytisch, kernachtig, intuïtief en natuurlijk leider.

Lianne Vorstenbosch boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 244. Tarief naar draagkracht en in overleg

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lianne Vorstenbosch

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid