Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Het Toekomstkabinet
Bewaar als favoriet

Interactieve talkshow: Het Toekomstkabinet

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Altijd al op de stoel van een kabinetslid willen zitten? En invloed uitoefenen op slagkracht en draagvlak van beleid? Denk dan mee met het Toekomstkabinet! Tijdens deze interactieve talkshow en workshop bundelen jullie je krachten en leggen jullie een basis voor toekomstig beleid.

Interactieve talkshow: Het Toekomstkabinet

Stap uit de waan van de dag en breng tijdens ‘Het Toekomstkabinet’ vragen, ideeën of voorbeelden in beeld ter bevordering van innovatie, verdienmodellen of welzijn. Met deze uitdagende talkshow en workshop over de toekomst ondersteun je en daag je beleidsmakers uit om effectief aan de slag te gaan.

Het Toekomstkabinet: stimuleer creativiteit en ondernemerschap

Om als organisatie pro-actief in te spelen op allerlei ontwikkelingen, is de urgentie voor innovatieve concepten en slimme oplossingen vaak hoog. In deze workshop leer èn stimuleer je hoe bij te dragen aan (ander) beleid, maar ook hoe je kan bijdragen op het gebied van samenwerken, leidinggeven en organiseren. Want:

  • Toekomstige ontwikkelingen vragen visie en regie.
  • Beleid realiseren vraagt bundeling van krachten.
  • Inzichten en ideeën vragen passie en middelen.
  • Mens en organisatie meekrijgen vraagt perspectief.

Met Het Toekomstkabinet focus je op kansen, draagvlak en uitvoerbaarheid voor vragen als:

  • Hoe draag je bij aan innovatie, verdienmodellen of welzijn?
  • Hoe versterk je (verbindend) leiderschap en co-creatie?
  • Hoe creëer je meer flexibele inzet van kwaliteit en talent, ook in vaste verbanden?
  • Hoe creëer je meerwaarde, ook als regels en middelen in de weg lijken te staan?
  • Hoe vergroot je wendbaarheid van mensen en organisaties?

Opzet Het Toekomstkabinet

We combineren de workshop en talkshow rondom een thema voor een idee, vraag, project of uitdaging die leeft binnen jouw organisatie. Hierbij inventariseren we vooraf jullie wensen en ambities voor een ontwikkeldoel en passende opzet voor de workshop.

Deelnemers en publiek: Met in- en externe betrokkenen aan één tafel (totaal 5 personen) stimuleren we dialoog en co-creatie in een (of enkele) talkshow(s). Waar relevant vragen we politieke vertegenwoordiger(s) uit ons netwerk bij. Indien gewenst is publiek welkom, al dan niet interactief bij de dialoog te betrekken of met een afvaardiging te laten participeren in de talkshow.
Tijdsduur
: In overleg, vanaf 1 uur.
Locatie: Nader af te stemmen.
Optioneel: Een opname voor video of podcast in een professionele studio of op locatie.

Na afloop: effectieve toepassing van de uitkomsten

De workshop Het Toekomstkabinet resulteert in aanbevelingen en oproep tot actie voor beleidsmakers en doelgroep, in- of extern. We ondersteunen zo nodig (en mogelijk) bij het genereren van meer aandacht van een breder publiek. Indien gewenst faciliteren we monitoring van de afgesproken activiteiten.

Over de presentator en gespreksleider Lianne Vorstenbosch

Lianne Vorstenbosch begeleidt processen op het gebied van co-creatie, leiderschap en teamontwikkeling in zowel profit als non-profit.
Haar visie: door een andere energie in te brengen ontstaat meer diepgang met resultaten die beter beklijven. Door die te koppelen aan impact voor de omgeving versterkt draagvlak en slagkracht.

Haar ervaring met sociale innovatie plaatst dit in een breder perspectief. Zij was in dat kader procesbegeleider, co-auteur van ‘Het kookboek voor sociale innovatie’ met 20 visies van prominenten en 20 praktijkvoorbeelden en interviewer van ruim 20 inspirerende doorbraken in overheid, onderwijs, zorg en bedrijven.

Schuiven jullie binnenkort ook aan bij ‘Het Toekomstkabinet’?

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Interactieve talkshow: Het Toekomstkabinet

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid