Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard Bergmans - spreker
Bewaar als favoriet

Richard Bergmans

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Richard Bergmans geeft jullie een unieke inkijk in de gesloten wereld van de Special Forces en deelt de geheimen voor succesvolle samenwerking binnen teams, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Door het schrijven van het boek Green On (voormalig nummer 1 Management Boek top 100), kan hij naadloos de vertaalslag maken naar het bedrijfsleven.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

TopX bv

Fantastisch verhaal! Voor ons bedrijfsuitje hadden wij Richard Bergmans uitgenodigd. Richard had een inspirerend en indrukwekkend verhaal. De ervaringen van de Special Forces zijn zeker van toepassing in het bedrijfsleven. Hier kan iedere organisatie wat van leren.

Richard Bergmans

Jarenlang heeft Richard, als operator van het Korps Commando Troepen, wereldwijd en onder de meest extreme omstandigheden speciale operaties uitgevoerd. Gedurende deze periode heeft Richard ervaren dat teams kunnen excelleren als ze bepaalde principes blijven toepassen. Door het schrijven van het boek Green On (voormalig nummer 1 Management Boek top 100), kan hij naadloos de vertaalslag maken naar de commerciële sector. Unieke, spannende en inspirerende verhalen vormen de basis van zijn lezing.

Richard Bergmans geeft jullie een unieke inkijk in de gesloten wereld van de Special Forces en deelt de geheimen voor succesvolle samenwerking binnen teams, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Na deze lezing ben je overtuigd dat het anders moet en kun je zelf al direct een aantal zaken toepassen. Richard zijn verhalen zijn pure inspiratie en hij daagt jullie met zijn no-nonsense mentaliteit uit anders naar de huidige organisatievormen en manieren van samenwerken te kijken. Dus is jouw team toe aan inspiratie vanuit een voor velen onbekende wereld en toe aan next level samenwerking? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres.

Onderwerpen waar Richard Bergmans over spreekt

 • Leiderschap
 • High performance teams
 • Strategie
 • Unieke inkijk in de wereld van de Nederlandse Special Forces

Green On (’s Werelds leukste én meest productieve manier van werken):

 • Samenwerking
 • Vertrouwen binnen het team
 • Eenvoud
 • Flow
 • Aanpassingsvermogen

Achtergrond Richard Bergmans

Richard is op jonge leeftijd bij Defensie gaan werken en is begonnen bij de Luchtmobiele Brigade. Tijdens zijn eerste uitzending in Afghanistan kwam hij in aanraking met de Nederlandse Special Forces. Direct na de uitzending heeft hij zich aangemeld voor de opleiding. Richard heeft diverse speciale missies uitgevoerd als sniper en parachute specialist binnen een van de operationele eenheden van het Korps Commando troepen. Later in zijn carrière, als instructeur van de commando opleidingen leerde hij alles over het selecteren op kerneigenschappen.

In 2019 heeft Richard samen met 2 collega’s het bedrijf ThreeFront opgericht. Een bedrijf dat zich richt op het trainen, coachen en begeleiden van teams op basis van de principes uit zijn boek Green On. Een managementboek, geschreven door de mannen van Threefront en topondernemers Joris Janssen en Daan Dohmen, waarin zij aan de hand van spannende authentieke anekdotes, en praktijk voorbeelden uit de onderneming van Joris en Daan: Luscii laten zien dat deze principes ook erg goed toepasbaar zijn in de commerciële wereld.

Geïnteresseerd in een lezing of webinar van Richard Bergmans?

We besteden zóveel tijd van ons leven aan werken. Deze tijd moeten we daarom ook zo leuk als mogelijk inkleden. Dit bereiken we door de mens binnen het team weer centraal te zetten. Richard laat je zien dat je geen commando hoeft te zijn om een hecht team te vormen en samen uitzonderlijke prestaties kunt behalen. Neem nu vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

TopX bv

Fantastisch verhaal! Voor ons bedrijfsuitje hadden wij Richard Bergmans uitgenodigd. Richard had een inspirerend en indrukwekkend verhaal. De ervaringen van de Special Forces zijn zeker van toepassing in het bedrijfsleven. Hier kan iedere organisatie wat van leren.Beschikbaarheid en informatie Richard Bergmans

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker