Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kracht Van De Verschillen - Foto In de Hoofdrol
Bewaar als favoriet

Workshop De Kracht van de Verschillen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat is de kracht van de verschillen. Je creëert een sterk team door juist deze verschillen te benutten. In deze workshop ga je aan de slag met de de unieke methode ‘In de Hoofdrol!’, waarin je ontdekt welke rol(len) jullie innemen op jullie werkplek.

Criste Vergouwen, HR Interim & Advies

" Ingrid en Marion hebben een hele leuke, leerzame en interactieve training De Kracht van de Verschillen verzorgd. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Door hun openheid in het delen van eigen ervaringen, nodigen zij deelnemers uit om hetzelfde te doen. Hierdoor neemt de waarde van de training toe. Verschillen in behoeften en eigenschappen van collega's worden benoemd, herkend en omgezet in waarden voor het team. "

Workshop De Kracht van de Verschillen

Wil je onderzoeken en ontdekken hoe je als team sterker wordt? Ga aan de slag met de unieke workshop De Kracht van de Verschillen. Werk samen aan groei, innovatie, samenwerking en communicatie.

Over de workshop De Kracht van de Verschillen

Een divers team kan het sterkste team zijn, áls je goed gebruik maakt van alle kwaliteiten. Een team dat werkt vanuit de kracht van de verschillen is een team waar ruimte is voor iedereen en waar taken, ambities en kwaliteiten goed op elkaar afgestemd zijn.

Tijdens deze workshop werken we daarom met de unieke en intuïtieve methode ‘In de Hoofdrol!’ Deze methode heeft geen test en geeft daardoor de ruimte aan de deelnemers voor eigen inbreng. Hierdoor laten mensen meer van zichzelf zien en geeft het tegelijkertijd veel zelfinzicht. Leer jezelf en elkaar beter kennen, doorbreek oude patronen en leer beter om te gaan met verandering. Dat creëert het gewenste resultaat en zorgt voor werkgeluk.

Sleutelwoorden van de training zijn: ik ben ok & jij bent ok, jezelf zijn, humor, out-of-comfort, zelf nadenken, intuïtie, verbinding, veiligheid en interactie.

Het resultaat van deze workshop

  • Je leert jezelf en elkaar kennen.
  • Je leert werken vanuit de kracht van de verschillen.
  • Kennis en inzicht in de teamdynamiek.
  • Effectief communiceren vanuit de verschillen.
  • Efficiënte en doelgerichte samenwerking.
  • Handvatten voor het omgaan met verandering.
  • Het belang van het vieren van successen.

Praktische informatie

Wij leveren altijd maatwerk, want geen team of organisatie is hetzelfde. Neem contact op voor meer informatie over de opzet en inhoud van de workshop.

Groepsgrootte: 6 tot 60 personen
Duur workshop: minimaal 2 uur
Kosten: afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de workshop.

Over de workshopleider

De workshop wordt verzorgd door Marion van Wezel en Ingrid Klinkert. Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat noemen zij de kracht van de verschillen. Ga niet op in de grijze massa, maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.

Hun uitgangspunt is dat je het meeste leert door te doen. Leren is leuk! Door gebruik te maken van interactieve, speelse en actieve werkvormen dagen zij deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen. Door te ervaren leren mensen sneller en blijft het geleerde beter hangen. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens veel leuker is.

Meer weten over de workshop De Kracht van de Verschillen?

Heb je vragen over de workshop of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Jeroen De Haas, Chef @ Pipple

"Hele fijne teamtraining gehad met mijn team. Nieuw inzichten in persoonlijke eigenschappen, teamdynamiek en team opstellingen. Het hele team was enthousiast en het gaf naast persoonlijke inzichten ook een boost aan het teamgevoel. Absoluut een aanrader. "

Cindy van Son, Son & Klaar

"Sinds eind 2019 werk ik met de methodiek ‘De Kracht van de Verschillen’, een nieuwe en - vanwege haar sterke fundament in de archetypen van Jung - tegelijkertijd beproefde methodiek. De methodiek leent zich goed om teamleden inzicht te geven in hun eigen teamrol én in de rol van anderen in hun team. De logische opzet en het aansprekende artwork zorgen een prettige en laagdrempelige toepasbaarheid bij teamsessies en bij individuele loopbaanontwikkeling."

Lennart van Ham, Pipple

"Erg interessante training over de (onbewuste) invulling van verschillende teamrollen binnen ons bedrijf mogen volgen. Binnen ons bedrijf hebben we hierdoor zowel meer persoonlijke als professionele bewustwording gekregen van hoe wij als team kunnen doorgroeien, en welke kansen nog open liggen. De rollen waren goed doordacht, en dusdanig geformuleerd dat de volledige groep zich goed in één of meerdere kon verplaatsen."

Beschikbaarheid en informatie

Workshop De Kracht van de Verschillen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid