Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Muzikale Meet-ups
Bewaar als favoriet

Muzikale meet-up (zingen voor je team)

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Ervaar de verbindende kracht van samen zingen en muziek maken en leer je collega’s op een andere, verrassende manier kennen! Samen zingen werkt verbindend en ontspannend. Ieder heeft zijn eigen rol, zijn eigen partij, maar als je ‘samenwerkt’ wordt het pas echt een geheel. Teamwork bij uitstek!

LFI-RIVM

"Een spannende en originele workshop gegeven door Fanny, die met een aanstekelijk enthousiasme de groep dichter bij elkaar brengt. Fanny nodigt de groep binnen met een warme lach en met een grap laat ze ieder zich op diens gemak voelen. Vanuit die positie nodigt ze je uit om muzikale kanten naar boven te halen waarvan je wellicht niet wist dat je ze bezat. Samen muziek maken vergt moed, zeker met collega's die je niet goed kent, maar Fanny helpt je over de drempel heen en helpt de groep om muren te doorbreken."

Muzikale meet-up (zingen voor je team)

Fanny Bod: Muziek verbindt! Laat je team samen zingen en swingen

Fanny is een sprankelende spreker die muzikale workshops geeft. Met een achtergrond in zowel de communicatie als in de muziek, weet zij als geen ander mensen te vertellen over de verbindende kracht van muziek in ons (werkende) leven.

Muzikale meet-up: de mogelijkheden

1. Muzikale Meet-up Teambuilding: lekker samen zingen en swingen!
Ervaar de verbindend kracht van samen zingen en muziek maken en leer je collega’s op een andere, verrassende manier kennen! Samen muziek maken en zingen is teambuilding bij uitstek! Iedereen heeft zijn eigen stem of partij, maar pas als je echt samenwerkt, klink je goed en gaat het swingen.

Muzikanten die al jaren samen spelen, zijn op elkaar ‘ingespeeld’. En zo werkt het ook in teams: door samen muziek te maken, ga je elkaar beter begrijpen en heb je meer verbinding met elkaar. Je hoeft niet muzikaal te zijn of goed te kunnen zingen, we gaan vooral veel plezier maken! Deze Muzikale Meet-up Teambuilding is geschikt voor 6 tot 30 deelnemers en duurt 1,5 tot 2 uur.

2. Muzikale Energizer: geef je energie een muzikale boost!
In deze korte, maar krachtige Muzikale Energizer boost Fanny jullie energie. In korte tijd weet ze jullie weer vol inspiratie, lef en in verbinding met elkaar te krijgen. Ideaal als break tijdens een lang evenement of als start van het ochtend- of middagdeel. Deze energizer is geschikt voor kleine en grote groepen en duurt 15 tot 30 minuten.

Persoonlijke achtergrond Fanny Bod

Fanny Bod is communicatiestrateeg, trainer, veranderaar en singer-songwriter. Zij is een zeer ervaren communicatieprofessional, onder meer als strategisch communicatieadviseur, (interim) hoofd communicatie, verandercommunicatie en als perswoordvoerder. Zo heeft zij gewerkt als woordvoerder voor ministers en staatssecretarissen, heeft zij een nieuwe corporate communicatiestrategie ontwikkeld voor de Onderwijsraad en traint en begeleidt zij bestuurders en directeuren bij presentaties, media-optredens en in hun leiderschapsrol.

Fanny heeft ervaring met zeer veel opdrachtgevers: Ministerie van OCW, ministerie van VWS, Onderwijsraad, AWTI, SLO, het RIVM, UWV, SVB, &Samhoud, Boardtrust, gemeente Amsterdam, GGD Amsterdam, AEB Amsterdam.

Dit combineert zij met een muzikaal leven. Als singer-songwriter Fanny schrijft en zingt zij haar eigen (Nederlandstalige) liedjes en treedt daarmee op in kleine theaters. In 2023 heeft zij haar debuutsingle ‘Alles wordt anders’ uitgebracht.

Willen jullie meer weten over een Muzikale meet-up voor jullie team of organisatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of bel ons op 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Muzikale meet-up (zingen voor je team)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid