Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Fanny Bod Durf te veranderen
Bewaar als favoriet

Fanny Bod

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Fanny Bod kan bogen op jarenlange ervaring als veranderaar, perswoordvoerder, communicatiemanager en zangeres. In haar zangworkshops combineert zij haar liefde voor muziek met haar kennis van expertise over teams, leidinggeven en communicatie. Fanny is ook in te zetten als dagvoorzitter.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Popdat

Fanny Bod is de ideale dagvoorzitter. Zij weet een gesprek altijd zo te sturen dat het interessant is voor de toehoorders. Ook zorgt zij ervoor dat het publiek echt kan deelnemen aan een congres of debat."

Fanny Bod
Fanny Bod kan bogen op jarenlange ervaring als veranderaar, perswoordvoerder, communicatiemanager en zangeres. Zo heeft Fanny gewerkt als woordvoerder voor verschillende ministers en staatssecretarissen en is zij Hoofd Communicatie van de Sociale Verzekeringsbank geweest. Daarnaast is Fanny zangeres in het jazz- en soulduo Fanny Valentine.
In haar zangworkshops ‘Durf te veranderen’ combineert zij haar liefde voor muziek met haar kennis van expertise over veranderen, organisaties en communicatie.

Dagvoorzitterschap
Fanny Bod is opgegroeid met de microfoon in haar hand. Al op haar vijfde had ze haar eerste podiumervaring tijdens het toespreken van ruim 200 mensen. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgde dat haar liefde voor het leiden van debatten en congressen kon blijven groeien. Zo kwam het dat ze op haar 22-ste in overvolle zalen met meer dan 500 mensen debatten met ministers leidde. Ook daarna heeft zij onder meer via Women inc Agency regelmatig als dagvoorzitter congressen voorgezeten.

Kenmerkend voor Fanny is dat zij het publiek echt laat deelnemen aan het congres of debat. Door haar vriendelijke en innemende persoonlijkheid zorgt zij voor een prettige sfeer op uw congres of bijeenkomst terwijl zij tegelijk inhoudelijk scherp is. Daarbij kan zij als de beste improviseren door haar ervaring als jazz-zangeres in het jazz- en soulduo Fanny Valentine. Sterker nog, zij leeft juist op als het net even anders gaat dan gepland.

Workshop Durf te veranderen!
Naast dagvoorzitter is Fanny Bod ook te boeken voor het geven van zangworkshops. Met de zangworkshop ‘Durf te veranderen‘ levert Fanny Bod een sprankelende, verrassende bijdrage aan het verandervermogen van leidinggevenden en medewerkers. Zij daagt deelnemers tijdens deze workshop uit om uit hun comfortzone te komen. Lees meer

Fanny Bod inhuren of boeken voor een Workshop of als Dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Recensies

Popdat

Fanny Bod is de ideale dagvoorzitter. Zij weet een gesprek altijd zo te sturen dat het interessant is voor de toehoorders. Ook zorgt zij ervoor dat het publiek echt kan deelnemen aan een congres of debat."Beschikbaarheid en informatie Fanny Bod

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker