RIK SPANN DE KUNST VAN HET KANTELEN
Via pop, rock, soul, funk, jazz en blues

Een funky inspiratiesessie van Rik Spann over anders denken, aanpakken en opbloeien voor kansgerichte professionals, teams en organisaties.

Pharrell Williams, Bruno Mars, Lady Gaga en John Mayer ontpoppen zich als geniale leermeesters op het gebied van vernieuwing, creatief denken, motiverend leiderschap, teamwork en marketing. Live gespeelde verhalen over hen en hun inspiratiebronnen James Brown, Keith Richards, Miles Davis en Jimi Hendrix blijken ons meer te kunnen leren dan tientallen managementboeken of -lezingen. Hoe werk je samen in een team? Hoe geef je leiding aan jezelf en aan anderen? Hoe breng je vastgeroeste processen weer in beweging? Hoe ga je zo met creativiteit en vernieuwing om dat je vanuit meer ontspanning en flexibiliteit betere resultaten behaalt? De Kunst van het Kantelen geeft antwoord.

Meesterspreker Rik Spann
Meesterspreker, managementtrainer, musicoloog en gitaarvirtuoos Rik Spann is een veelgevraagd en zeer origineel fenomeen op de (inter)nationale podia. Zijn succes is gebaseerd op een eenvoudige formule: via live en virtuoos gespeelde muzikale verhalen uit de werelden van pop, rock, soul, funk, jazz en blues zorgt hij voor frisse energie en nieuwe perspectieven. Handige management-tips (Pink, Sinek, Hardjono, Hart, De Bono, Gaspersz, Covey, Collins, Anderson) in een swingend en funky jasje. De ideale combinatie van sprankelend, humoristisch entertainment en praktische handvatten voor op de werkvloer.

Rik Spann is creatief trainer op Nyenrode Business University (o.a. de Kunst van het Spreken), en werkte in alle lagen van het bedrijfsleven en de organisatiewereld. (o.a voor ING, KPN, Capgemini, Rabobank, Stenden University, Erasmus Business University, ABN/ Amro en Mindshare/Unilever). Via meer dan 1500 podium- en coachingsessies in meer dan tien landen inspireerde hij al duizenden professionals. Hij publiceert op het gebied van creatieve en emotionele kwaliteit voor organisaties, en verzorgt Keynote lezingen, gast- en theatercolleges, creatieve workshops en inspiratiesessies voor business schools, bedrijfsevents, trainingsbureaus en incompany-trainingen. Rik is mede-oprichter van de Goudse School en werkt als change and innovation consultant bij LC GLOBAL (New York)

Andere mogelijke lezingen Rik Spann
Welk onderwerp en welke muzikale voorbeelden in de lezingen centraal staan hangt natuurlijk af van de wensen van de opdrachtgever en het onderwerp van conferentie, congres, seminar of bedrijfstraining. Daarnaast kan er ook gekozen worden uit de volgende basislezingen:
1. Leiderschap, motivatie en flexibiliteit in organisaties
2. Innovatie en creativiteit in organisaties
3. Teamwork en effectiviteit in organisaties
4. Communicatie en efficiëntie in organisaties
5. Kwaliteitsmanagement (ook als duo-lezing samen met Prof. Dr. Ing. Teun Hardjono)

Rik Spann inhuren of boeken voor een lezing?
Rik Spann inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Rik Spann SKU UPC Model

Rik Spann is een leuke spreker. Enthousiast en betrokken in de voorbereiding. Ging allemaal heel soepel. De muzikale insteek van leiderschap is ook er

Mar 23, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Plexs 

Rik Spann is een leuke spreker. Enthousiast en betrokken in de voorbereiding. Ging allemaal heel soepel. De muzikale insteek van leiderschap is ook erg leuk. Bij een groter publiek zijn er altijd mensen die niet van de muziek houden, maar ook die hebben dan wel wat aan de inzichten over leiderschap. Het is een 'Out of the box' benadering die ik erg gewaardeerd heb.


Ik wil mijn complimenten uiten dat je een perfecte match tot stand hebt gebracht. Rik had een mooie klik met de groep en wist het thema samenwerking h

Nov 01, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Urk 

Ik wil mijn complimenten uiten dat je een perfecte match tot stand hebt gebracht. Rik had een mooie klik met de groep en wist het thema samenwerking heel mooi op een andere wijze toe te lichten. Kreeg alleen maar positieve reacties terug.


Rik gaf op een zeer authentieke, speelse en luchtige wijze een inspirerend verhaal dat herkenbaar was voor alle toehoorders. Hij had goed ingespeeld o

May 20, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Voortgezet Onderwijs van Amsterdam 

Rik gaf op een zeer authentieke, speelse en luchtige wijze een inspirerend verhaal dat herkenbaar was voor alle toehoorders. Hij had goed ingespeeld op de input die ik hem van te voren had gegeven. Hij gaf ons voldoende mee om op de 2 daagse regelmatig terug te komen op zijn inspirerende optreden. "We hebben allemaal een solo gedaan"


5.0 5.0 6 6 Rik Spann is een leuke spreker. Enthousiast en betrokken in de voorbereiding. Ging allemaal heel soepel. De muzikale insteek van leiderschap is ook erg leuk. Bij een groter publiek Rik Spann
Page:
12

Gerelateerde sprekers

 • Prof. Dr. Ing. Teun Hardjono

  Prof. Dr. Ing. Teun Hardjono is een veel gevraagd spreker op strategiedagen en congressen waar hij zijn visie, ervaring en kennis loslaat op het gebied van kwaliteitsmanagement, MVO, innovatie, strategie en procesmanagement. Lezing op uw organisatie gericht met inhoud waarmee direct stappen gezet kan worden.

   

 • Prof.dr. Jeff Gaspersz

  Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

   

 • Rob Adams

  Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken.
  Hij is een veelgevraagd spreker over vernieuwing en zijn key notes worden steevast hoog beoordeeld.

   

 • Cyriel Kortleven

  Het hoofdonderwerp van de presentaties van Cyriel Kortleven is het ontwikkelen van een creatieve attitude. Op een praktische en eenvoudige manier maakt hij het mogelijk dat de deelnemers de kracht van creatief denken en doen kunnen ervaren.