Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Reinoud van Rooij
Bewaar als favoriet

Reinoud van Rooij (XXL-Workshops)

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

U bent op zoek naar een humoristische, no-nonsensetrainer voor uw event? Voor een workshop over thema’s als Effectief Beïnvloeden, Onderhandelen, Boeiend Presenteren, Samenwerken, Feedback, Conflicthantering of Omgaan met verschillende persoonlijkheden? Dan is Reinoud van Rooij jullie man.

Levensmiddelenindustrie

"We hebben Reinoud gevraagd om voor onze afdeling (100pers) een XXL workshop te geven voor een dagdeel. Dit is erg goed ontvangen. Reinoud was in staat om het publiek enthousiast te krijgen en te houden! Hij is een gedreven spreker en zorgt voor een goede sfeer tijdens zijn workshop. Wij hadden vrij hoge verwachtingen door de diverse recensies in de media en Reinoud heeft deze volledig waargemaakt!"

Ir. Reinoud van Rooij

De afgelopen jaren heeft Reinoud van Rooij duizenden mensen getraind en gecoacht om hun doelen beter te bereiken en meer uit het leven te halen. Dit doet hij met zijn XXL-Workshops. Vooral Reinouds no-nonsense aanpak, die zowel humoristisch als confronterend is, is succesvol gebleken. Ook zijn scherpe observatievermogen en niet-aflatende gedrevenheid om concrete verbeteringen tot stand te brengen vallen op.

Wat is een XXL-Workshop?

Om als werknemer doelen te bereiken, is goede communicatie met collega’s essentieel. Dat is precies wat deelnemers in een XXL-workshop leren: hoe kun je effectiever communiceren en dus beter je doelen bereiken? Interactief, concreet en dynamisch, dat zijn de sleutelwoorden bij een XXL-workshop. Interactief, omdat korte theorie wordt afgewisseld met beeldmateriaal, groepsoefeningen, gesprekken met de deelnemers en drama. Concreet, omdat deelnemers in groepjes van twee, drie, zes of met de gehele groep direct aan de slag gaan.

Welk gedrag vertoon je nu, en hoe zou je dat anders kunnen doen? Dat is het uitgangspunt. Praktische handvatten kunnen meteen worden toegepast. Dynamisch, omdat de verschillende onderdelen van een XXL-workshop elkaar in hoog tempo opvolgen, zodat er geen tijd is om in te dutten. Nieuwe vaardigheden aanleren op een leuke, soms hilarische manier; gegarandeerd dat de resultaten van een XXL-workshop lang blijven hangen!

Wanneer een XXL-workshop?

Als u voor een bedrijfsbijeenkomst een leerzame en leuke activiteit voor uw medewerkers zoekt. Als uw bedrijf voor een veranderingstraject staat. Zoals bij een fusie, productlancering, cultuurverandering, teambuildingsdag, project kick-off. Een XXL-workshop geeft deelnemers inzicht in de werking van veranderingsprocessen, en biedt handvatten om er effectief mee om te gaan. Als uw bedrijf deelneemt aan een congres, seminar of themadag en u zoekt iets leuks en leerzaams voor de deelnemers.

Welke XXL-Workshops zijn er?

  • Effectief Beïnvloeden
  • Onderhandelen
  • Boeiend Presenteren
  • Samenwerken
  • Feedback
  • Op maat: heeft u specifieke trainingswensen? Dan maken wij graag een workshop op maat. Bijvoorbeeld over: ‘Klantgericht werken’, ‘Moeten maakt gek’, ‘Effectief onderhandelen’, ‘Slecht nieuws brengen’, ‘Omgaan met veranderingen’, ‘Functioneringsgesprekken houden’, ‘Elevator pitches maken’, ‘Conflicthantering’, ‘Omgaan met weerstand’, ‘Omgaan met verschillende persoonlijkheden’ of ‘NLP voor dummies’.

Een XXL-Workshop van Reinoud van Rooij boeken?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Financiële dienstverlener

"Excellent workshop, highly engaging speech long-lasting lessons and impression. I think this is the best corporate training I've seen to date internationally! (XXL Workshop Feedback geven en ontvangen). Anna Zmerzlaya, Market Risk Analyst,"

Risk afdeling Financiële dienstverlener

"Reinoud heeft een serie “feedback” workshops bij ons gegeven en een workshop “moeilijke gesprekken”. Dat is goed bevallen; we krijgen veel positieve reacties van de deelnemers. De aanpak in dagdelen is heel prettig: niet te lang per keer maar samen precies genoeg. De opzet bij de training “feedback” in twee workshops geeft de kans om de tweede keer in te gaan op wat je in de tussentijd geprobeerd hebt. De trainingen hebben een prettige verhouding tussen theorie (kort en bondig) en oefenen. De oefeningen zijn kort en to the point en niet bedreigend (geen rollenspel voor de groep) waardoor iedereen wil mee doen en aan bod komt. Reinoud brengt het allemaal met een goede mix van inhoud en humor waardoor het ook gewoon leuk is om er bij te zijn. In ons geval werd ook erg gewaardeerd dat hij van oorsprong een technische achtergrond heeft. Geen softie dus. Daardoor begrijpt hij ons type medewerkers, kan hij onze taal spreken en wordt zijn boodschap serieus genomen."

Projectservice Nederland B.V.

"Reinoud heeft dit jaar twee trainingen gegeven aan onze projectleiders en teamleiders met als thema "Communicatie" en meer in het bijzonder "Feedback geven en krijgen". De trainingen waren bijzonder goed voorbereid, waarbij Reinoud echt moeite had genomen om zich in ons bedrijf en onze cultuur te verdiepen. In de trainingen zelf zit een hoop humor en mede door de laagdrempelige benadering weet hij mensen in beweging te krijgen en aan het denken te zetten. Onze medewerkers hebben de training als bijzonder positief ervaren en we plukken als bedrijf de vruchten van datgene wat ze geleerd hebben. We zijn nog lang niet uitgeleerd, dus we zien Reinoud vast nog wel terug!"

Wiiteveen+Bos

"Precies de goede mix van diepgang, humor en confrontatie, die paste bij de setting XXL Workshop Samenwerken voor project kick-off Witteveen+Bos en RWS, Karin Sluis, director Spatial development and mobility at Witteveen+Bos"

Siemens

"Dat was precies de training die ik nodig had! Twee pittige, maar goed gedoseerde sessies waarin ik even weer de puntjes op de i kon zetten en mijn zelfvertrouwen voor de groep hervond! Kortom: een (tijds)investering met hoog rendement! Dick van Wartum Training 'Professioneel Cursus geven',"

Beschikbaarheid en informatie

Reinoud van Rooij (XXL-Workshops)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid