Ir. Reinoud van Rooij
De afgelopen jaren heeft Reinoud duizenden mensen getraind en gecoacht om hun doelen beter te bereiken en meer uit het leven te halen. Vooral Reinouds enthousiaste, no-nonsense aanpak, die zowel humoristisch als confronterend is, is succesvol gebleken. Ook zijn scherpe observatievermogen en niet-aflatende gedrevenheid om concrete verbeteringen tot stand te brengen vallen op. Daarnaast wordt Reinoud van Rooij veel gevraagd als communicatie-expert in kranten en tijdschriften.

Wat is een XXLWorkshop?
Om als werknemer doelen te bereiken, is goede communicatie met collega’s essentieel. Dat is precies wat deelnemers in een XXL-workshop leren: hoe kun je effectiever communiceren en dus beter je doelen bereiken? Interactief, concreet en dynamisch, dat zijn de sleutelwoorden bij een XXL-workshop. Interactief, omdat korte theorie wordt afgewisseld met beeldmateriaal, groepsoefeningen, gesprekken met de deelnemers en drama. Concreet, omdat deelnemers in groepjes van twee, drie, zes of met de gehele groep direct aan de slag gaan. Welk gedrag vertoon je nu, en hoe zou je dat anders kunnen doen? Dat is het uitgangspunt. Praktische handvatten kunnen meteen worden toegepast. Dynamisch, omdat de verschillende onderdelen van een XXL-workshop elkaar in hoog tempo opvolgen, zodat er geen tijd is om in te dutten. Nieuwe vaardigheden aanleren op een leuke, soms hilarische manier; gegarandeerd dat de resultaten van een XXL-workshop lang blijven hangen!

Wanneer een XXL-workshop?
Als u voor een bedrijfsbijeenkomst een leerzame en leuke activiteit voor uw medewerkers zoekt. Als uw bedrijf voor een veranderingstraject staat. Zoals bij een fusie, productlancering, cultuurverandering, teambuildingsdag, project kick-off. Een XXL-workshop geeft deelnemers inzicht in de werking van veranderingsprocessen, en biedt handvatten om er effectief mee om te gaan. Als uw bedrijf deelneemt aan een congres, seminar of themadag en u zoekt iets leuks en leerzaams voor de deelnemers.

Welke XXL-Workshops zijn er?
Effectief Beïnvloeden
• Van Willen naar Doen
• Boeiend Presenteren
• Samenwerken
• Feedback
• Omgaan met veranderingen
• Effectief Leidinggeven aan de werkvloer
• XXL-Workshop op maat

Heeft u specifieke trainingswensen? Dan maken wij graag een workshop op maat. Bijvoorbeeld over: ‘Klantgericht werken’, ‘Moeten maakt gek’, ‘Effectief onderhandelen’, ‘Slecht nieuws brengen’, ‘Functioneringsgesprekken houden’, ‘Elevator pitches maken’, ‘Conflicthantering’, ‘Omgaan met weerstand’, ‘Omgaan met verschillende persoonlijkheden’ of ‘NLP voor dummies’.

XXL-Workshop van Reinoud van Rooij boeken?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Reinoud van Rooij SKU UPC Model

We hebben Reinoud gevraagd om voor onze afdeling (100pers) een XXL workshop te geven voor een dagdeel. Dit is erg goed ontvangen. Reinoud was in staat

Dec 10, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Levensmiddelenindustrie 

We hebben Reinoud gevraagd om voor onze afdeling (100pers) een XXL workshop te geven voor een dagdeel. Dit is erg goed ontvangen. Reinoud was in staat om het publiek enthousiast te krijgen en te houden! Hij is een gedreven spreker en zorgt voor een goede sfeer tijdens zijn workshop.
Wij hadden vrij hoge verwachtingen door de diverse recensies in de media en Reinoud heeft deze volledig waargemaakt!


Excellent workshop, highly engaging speech long-lasting lessons and impression. I think this is the best corporate training I've seen to date internat

Nov 12, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Financiële dienstverlener 

Excellent workshop, highly engaging speech long-lasting lessons and impression. I think this is the best corporate training I've seen to date internationally! (XXL Workshop Feedback geven en ontvangen).
Anna Zmerzlaya, Market Risk Analyst,


Reinoud heeft een serie “feedback” workshops bij ons gegeven en een workshop “moeilijke gesprekken”.Dat is goed bevallen; we krijgen veel po

Nov 07, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Risk afdeling Financiële dienstverlener 

Reinoud heeft een serie “feedback” workshops bij ons gegeven en een workshop “moeilijke gesprekken”.
Dat is goed bevallen; we krijgen veel positieve reacties van de deelnemers. De aanpak in dagdelen is heel prettig: niet te lang per keer maar samen precies genoeg. De opzet bij de training “feedback” in twee workshops geeft de kans om de tweede keer in te gaan op wat je in de tussentijd geprobeerd hebt.
De trainingen hebben een prettige verhouding tussen theorie (kort en bondig) en oefenen. De oefeningen zijn kort en to the point en niet bedreigend (geen rollenspel voor de groep) waardoor iedereen wil mee doen en aan bod komt. Reinoud brengt het allemaal met een goede mix van inhoud en humor waardoor het ook gewoon leuk is om er bij te zijn.
In ons geval werd ook erg gewaardeerd dat hij van oorsprong een technische achtergrond heeft. Geen softie dus. Daardoor begrijpt hij ons type medewerkers, kan hij onze taal spreken en wordt zijn boodschap serieus genomen.


5.0 5.0 9 9 We hebben Reinoud gevraagd om voor onze afdeling (100pers) een XXL workshop te geven voor een dagdeel. Dit is erg goed ontvangen. Reinoud was in staat om het publiek enthousiast te Reinoud van Rooij
Page:
123