Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Fien Vermeulen
Bewaar als favoriet

Fien Vermeulen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

In een lezing van Fien Vermeulen leer je hoe je een ‘survivor’ wordt, hoe je met tegenslagen om kunt gaan en deze in zet om jouw doelen te behalen. Persoonlijk leiderschap, dealen met teleurstellingen, het vergroten van werkplezier, luisteren naar jezelf en doelgericht maar duurzaam werken. Fien neemt je mee op Expeditie.

Fien Vermeulen

In een lezing van Fien Vermeulen leer je hoe je een ‘survivor’ wordt, hoe je met tegenslagen om kunt gaan en deze inzet om jouw doelen te behalen. Een motivatie en inspiratie sessie waarin thema’s aanbod komen als: persoonlijk leiderschap, doelgericht en duurzaam werken, meer werkplezier creëren en vooral tips over hoe je je carrière dromen op een gezonde manier na kunt streven. Dit alles in het licht van Fien haar ervaringen als Expeditie Robinson, ziekte, successen en de grote downsides.

Hoe voorkom je dat je slachtoffer wordt van downsides, en hier juist drie keer zo sterk uit terugveert? Voor managers is dit interessant om personeel beter te leren begrijpen en ze te coachen richting meer werkplezier, duurzamer werken en meer productiviteit. Zo krijgen ze een sterker team dat meer werk kan verzetten.

Fien kent een carrière van hoge pieken en diepe dalen. Ze neemt je mee op avontuur: Hoe overleef je kanker, drastische beslissingen en grote ego’s in een wereld waar je in de spotlights staat? Ze had een onbewoond eiland nodig om weer bij zichzelf uit te komen. En omdat niet iedereen die kans krijgt, bespreekt Fien de lessen die je daar kunt leren; Persoonlijk leiderschap, dealen met teleurstellingen, het vergroten van werkplezier, luisteren naar jezelf en doelgericht maar duurzaam werken. Fien neemt je mee op Expeditie.

Onderwerpen

  • Persoonlijk leiderschap
  • Wendbaarheid
  • Mentale veerkracht
  • Doorzettingsvermogen
  • Verandermanagement
  • Werkplezier
  • Wat wil jij? Kom in actie!

Achtergrond

De media carrière van Fien Vermeulen begon als nieuwslezeres in de Qmusic ochtendshow van Mattie en Wietze. Hieruit groeide zij uit tot een radiopersoonlijkheid met een eigen show: ‘Mattie, Fien & Igmar’ en verhuisde ze naar de middagshow. Ook presenteerde ze online programma’s als De Ochtendshow to Go bij het AD en was ze tafeldame bij RTL Late Night. Nu hoor je Fien overdag als nieuwslezeres bij Q, presenteert ze online formats en is ze te zien in Expeditie Robinson.

Naast haar commerciële succes is Fien WO geschoold, heeft ze haar master in de Nederlandse taal en cultuur met een specialisatie in Argumentatie Wetenschap. Vermeulen is ook vriendin/partner van KWF kankerbestrijding. Hier zet ze zich in voor een goede terugkeer van ex-patiënten in de maatschappij.

Dagvoorzitterschap

Fien geeft jouw event net die extra boost. Als dagvoorzitter duikt Fien graag de diepte in met het publiek. Inspireren, informeren, integriteit en enthousiasmeren zijn daarbij de sleutelwoorden. Door het publiek mee te nemen in de juiste sfeer, helpt Fien graag om ieder evenement die extra laag te geven, die het onvergetelijk maakt.

Interesse in een lezing van Fien Vermeulen?

Een super meeslepend verhaal waarin zij verteld over het plannen van haar eigen begrafenis en daar tegenover de euforie van proeven winnen op Expeditie Robinson en alles daar tussen in. Ze verteld vele verhalen over haar leven, de teleurstellingen en de successen. Zo inspireert ze mensen hun eigen uitdagingen aan te gaan en geeft ze handvatten mee over hoe je jezelf en jouw eigen angsten overwint. Zo wordt je een echte ‘survivor’ die op een gezonde manier het beste uit zichzelf haalt!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Fien Vermeulen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid