Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Maarten Reijgersberg
Bewaar als favoriet

Maarten Reijgersberg

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Maarten Reijgersberg is de meest pragmatische creatieve conceptdenker die je je kunt voorstellen. Van de gekste ideeën maakt hij levensvatbaar communicatiemateriaal voor een stevige corporate identity. Hij inspireert jullie om vernieuwend impact te maken. Met zijn ondernemerservaring, kennis van digitale innovaties en visie op de toekomst daagt hij het communicatievak continu uit.

Transport en Logistiek Nederland

"Maarten weet te boeien en te binden, kan over bergen en heuvels kijken, inspireert en -heel belangrijk- zet aan tot actie. En dan ook nog eens dat je graag in actie wil komen en niet 'omdat het moet'. Dan snap je 't volgens mij. Als je zo'n iemand zoekt dan is Maarten de man."

Maarten Reijgersberg

Er is geen bedrijf of organisatie zonder de ambitie en noodzaak om te innoveren. Dat geldt ook voor je (marketing)communicatie en corporate identity: Hoe onderscheid je je in de markt?
Hoe vind je nieuwe, slimme en originele manieren en wegen voor je (social) presence? En wie vertegenwoordigt je online namens je bedrijf of merk? Oftewel, ben je hier als bedrijf druk mee en wil je je medewerkers of het management inspireren met de allernieuwste mogelijkheden op het gebied van communicatie in combinatie met XR en AI? Maarten Reijgersberg praat je bij op een verrassende en vernieuwende manier. Zodat je bruisend van alle nieuwe inzichten de zaal verlaat.

Maarten weet als ondernemer wat er leeft bij bedrijven én wat er speelt op het gebied van digitale mogelijkheden. Zijn kracht zit hem in het leggen van verbanden en zijn visionaire blik: hij ziet welke innovaties levensvatbaar zijn en voor wie deze het verschil maken. Maarten is een creatieve conceptdenker en pragmaticus in één. Hoe gek het idee ook lijkt, het is (uiteindelijk) altijd concreet en in de praktijk duurzaam uitvoerbaar.

Mogelijke thema’s Maarten Reijgersberg

  • Innovatie
  • Digitalisering
  • Branding
  • Corporate identity
  • Social media
  • XR (AR & VR)
  • Employee Advocacy
  • Employer Branding
  • Artificial Intelligence

Achtergrond Maarten Reijgersberg

Maarten is opgeleid tot autonoom kunstenaar aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, ondernemer, eindbaas van het Rotterdamste creatieve bureau RAUWcc, bedenker van virtual influencer Esther Olofsson én spreker. Maarten is recht voor zijn raap en tot de nok vol met spetterende ideeën. Hij denkt niet out-of-the-box, hij denkt alsof er geen box is.

Maarten Reijgersberg boeken voor een lezing?

Heb je vragen over de lezing van Maarten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Maarten Reijgersberg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid