Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Douglas Voeten
Bewaar als favoriet

Douglas Voeten

Douglas inspireert marketeers met zijn praktische kijk op Artificial Intelligence. Hij laat zien dat je jouw marketing naar een hoger niveau kunt tillen door slim gebruik te maken van de vele AI-tools die beschikbaar zijn. De grens wordt niet langer bepaald door je budget, maar door je creativiteit (en zelfs daarbij helpt AI je).

USP Marketing Consultants

"Douglas neemt je in zijn leuke en enthousiaste verhaal mee in de wereld van AI. Ja er zijn nogal wat vraagstukken over hoe AI in te zetten en of dat allemaal wel mee mag, maar daar heeft ‘ie het juist niét over. Na een sessie van Douglas kun je juist morgen met AI aan de slag om je eigen werk leuker en efficiënter te maken. Thanks Douglas!"

Douglas Voeten

Douglas Voeten is een innovatieve marketingexpert met ruim 15 jaar ervaring. Hij ontwikkelt succesvolle marketingconcepten door de combinatie van technologie en creativiteit. Of het nu gaat om het creëren van de eerste mobile-friendly campagne van ING, het uitzenden van de Oscars via de mobiele app van Veronica Magazine of het inzetten van Deepfake-technologie voor leadgeneratie bij Atradius Collections.

Hij is daarnaast oprichter van Perfect Dubs, een bedrijf dat AI gebruikt om tv-commercials onzichtbaar na te synchroniseren. Hierdoor kunnen multinationals en reclamebureaus één reclame in meerdere landen gebruiken zonder de kijkervaring van consumenten te verstoren door middel van slechte nasynchronisatie.

Onderwerpen waar Douglas Voeten over spreekt

  • Artificial Intelligence
  • AI en Marketing
  • Generatieve AI (ChatGPT, text-to-image, text-to-video, NeRF)

Over de lezingen van Douglas

Douglas laat zien dat AI een tool is die een wereld aan mogelijkheden opent die voorheen niet bereikbaar waren voor de meeste bedrijven en marketeers. Hij inspireert marketeers om met AI-tools hun marketing naar een hoger niveau te tillen, ongeacht het budget. Hij plaatst alle (dystopische) discussies over AI buiten scope en opent de ogen van zijn publiek voor de mogelijkheden die er zijn. Door eenvoudige praktijkvoorbeelden te delen, laat hij zien dat je geen expert hoeft te zijn om de vruchten te plukken van AI-tools.

Interesse in een lezing van Douglas Voeten?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Branded Content Event - 3MO

"Douglas is toegankelijk, flexibel en erg snel om inhoud van presentatie mee af te kunnen stemmen en op maat te kunnen maken. Hij weet vanuit eigen ervaring de onbegrensde AI mogelijkheden juist ook heel praktisch door te vertalen voor marketeers. Heeft fijne en prettige manier van presenteren. Aanrader!"

Febe Hendriks - Projectmanager & Event Marketeer

" Douglas is een sterke en enthousiaste spreker die zijn publiek vanaf minuut 1 aan zich weet te binden. Door zich goed in te lezen over de doelgroep en hier zijn vlotte en interessante presentatie op af te stemmen, is dit precies wat het publiek wil horen. Douglas licht de juiste aspecten van AI uit waardoor een redelijk moeilijk en nieuw onderwerp voor iedereen begrijpelijk en interessant is. Kortom een top spreker die je zeker aan je programma wilt toevoegen. "

Beschikbaarheid en informatie

Douglas Voeten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid