Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Digitale heissessie - Red teaming door Stephan Fellinger
Bewaar als favoriet

Digitale heisessie – Red teaming

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Kruip in de huid van je vijand, val je eigen organisatie aan en ga daarna praktisch aan de slag met de opgedane inzichten. Stephan Fellinger faciliteert Digitale heisessies Red Teaming om zo oplossingen te zoeken vanuit een ander perspectief. Met deze maatwerk sessie doe je op een zeer energieke én veilige manier inspiratie op voor jullie nieuwe plannen.

Digitale heisessie – Red teaming

Inspiratie opdoen in deze tijden voor je nieuwe plannen? Stephan Fellinger ontwikkelde de digitale heisessie. Als ervaren internetondernemer faciliteert hij de Red Teaming methode. In deze sessie kruipt jouw team in de huid van een vijand en gaan jullie je eigen organisatie ‘aanvallen’. Zo ontdek je zwakke plekken en kwetsbaarheden in jullie organisatie vanuit het perspectief van de opponent.

De deelnemers presenteren de opgedane inzichten aan elkaar en worden er direct actiepunten geformuleerd, zodat jullie direct kunnen starten met de verbeterslag. Uit ervaring weten we dat deze bijzondere aanpak veel positieve energie én nieuwe inzichten oplevert bij de mensen in je team en organisatie.

Over deze methode

Red Teaming is een aanpak die al veel langer bestaat. Wikipedia omschrijft het als volgt:

Red Teaming komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en werd gebruikt in het leger en bij de (militaire-)inlichtingendiensten. Een Red Team werd gebruikt voor het uitvoeren van simulaties om de eigen organisatie en de verdediging daarvan te testen. Het Red Team heeft hierin de rol van de ‘vijand’.

Bij deze methode kijk je naar de kansen die er liggen in jouw sector en breng je de zwaktes van je eigen organisatie in kaart. Maar daar blijft het niet bij, je kijkt ook direct hoe je de inzichten praktisch kan toepassen in je eigen organisatie.

(Tijdens de coronacrisis in Nederland verkreeg het Red Team C19 NL bekendheid met ongevraagde en kritische adviezen aan de Nederlandse overheid als alternatief voor de adviezen van zowel het Outbreak Management Team als het RIVM.)

Stephan Fellinger, webinar host

Stephan Fellinger werd door zijn vakgenoten gekozen tot de eerste ‘Online Mediaman van het jaar’. Ook kreeg hij een Coq d’Honneur uitgereikt voor zijn verdienste in het marketingvak. Sinds 1995 is hij verliefd op de mogelijkheden van het internet. Stephan verschijnt regelmatig in de media om zijn kijk te geven op nieuwe digitale trends.

Fellinger deed de afgelopen jaren veel ervaring op met wat hij noemt onconventionele talent- en innovatieprogramma’s. Zo ontwikkelde hij een Jong Talent-Innovatie Lab en was hij jarenlang bestuursvoorzitter van de SpinAwards, de digitale Oscars in Nederland. Hij is mede-oprichter van Dagstage.nl, een marktplaats voor mensen die een elkaar willen helpen met werkgerelateerde vragen. En vanuit Team Sherpa helpt hij organisaties om met onconventionele middelen hun doel te bereiken. Stephan is ook jurylid voor de Shopping Awards categorie Beste Starter en juryvoorzitter van de Cultuurmarketing Awards.

Interesse in de Digitale heisessie – Red teaming?

Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe plannen, op zoek naar iets compleet anders waarbij deelnemers zelf praktisch aan de slag gaan?  Stephan helpt je graag met het faciliteren van een digitale heisessie vol energie.

Neem voor meer informatie en de prijzen contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Digitale heisessie – Red teaming

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid