Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Online Masterclasses The Devil Inside

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Verander ook jouw mindset met de Online Masterclasses ‘The Devil Inside’ van Bas Kodden en kijk jouw devil inside lachend in zijn gezicht.

Online Masterclasses The Devil Inside

Durf jij het aan om jouw devil inside lachend in zijn gezicht te kijken?

Stop met het saboteren van jezelf en je organisatie 

In deze tijden van turbulentie, angsten en onzekerheid is het van belang om energiek te blijven, verbonden te zijn en ons eigenaar te voelen van onze inzet en prestaties. Persoonlijke groei en motivatie zijn juist nu cruciaal voor professionals en organisaties. In de Online Masterclasses ‘The Devil Inside’ word ook jij nu in staat gesteld om jouw mindset te veranderen. En na deze masterclass heb jij door middel van persoonlijke leiderschapsoefeningen je eigen levensplan geschreven en richting bepaald. Stop met het saboteren van jezelf en je organisatie!

Want we hebben allemaal een duiveltje in ons. Angst, ego en vaak een teveel aan empathie. En als jij als professional, als leidinggevende of als partner persoonlijk wilt groeien, dan ontkom je er niet aan om je eigen duiveltjes onder ogen te komen en anders te denken én doen dan dat je altijd gedaan hebt!

Want als er één ding is wat Bas Kodden geleerd heeft van zijn jarenlange ervaring als begeleider van topcoaches, olympisch- en wereldkampioenen, dan is dat het belang van mindsetverandering. Leer hoe je als persoon en als professional kan groeien in tijden van onzekerheid.

Inhoud Masterclasses

In 4 modules en 13 leiderschapsoefeningen ga je aan de slag met Bas’ nieuwe boek The Devil Inside als leidraad (deze krijgt iedere deelnemer thuis gestuurd). Het hoofdthema van het boek is zelfsabotage. Bas behandelt in deze online masterclass het onderwerp zelfsabotage vanuit 3 niveaus: die van de organisatie, die van het team en, de allerbelangrijkste, die van jezelf als individu. Kom je angsten, je ego en je teveel aan empathie onder ogen en haal het mooiste uit je organisatie, je team en jezelf.

Met deze online masterclass word ook jij nu in staat gesteld om ook jouw mindset te veranderen. En na deze masterclass heb jij door middel van persoonlijke leiderschapsoefeningen je eigen levensplan geschreven en richting bepaald.

Let op: deze masterclasses zijn dus ook individueel te volgen. Op je eigen tempo en op het moment dat het jouw uitkomt. Dit is dus al te boeken vanaf 1 persoon.

Over Bas Kodden

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is één van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD en De Kunst van Duurzaam Presteren.

Online Masterclasses ‘The Devil Inside’ boeken

Heb je interesse in de Online Masterclasses ‘The Devil Inside’ van Bas Kodden? Of wil je sparren over andere online mogelijkheden met Bas Kodden? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online Masterclasses The Devil Inside

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid