Op zoek naar een indrukwekkende en relevante lezing?

Richard de Hoop en Tony Bosma lezing De Toekomst van Werk en Morgen begint bij (n)U
Bewaar als favoriet

‘Morgen begint bij (n)U’ Duo lezing door Richard de Hoop en Tony Bosma

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Een unieke samenwerking tussen topfuturist Tony Bosma en spreker Richard de Hoop zal uw beeld over en houding richting de toekomst blijvend veranderen. Een uniek programma en samenwerking die treffend duidt dat mensen nog altijd leidend zijn en dat technologie mensen niet zal vervangen.

Duo lezing ‘Morgen begint bij (n)U’

Twee sprekers gedreven door passie om blijvende impact en verandering te realiseren bij mens en organisatie. Dat is hoe we de samenwerking tussen de twee internationale topsprekers Richard de Hoop en Tony Bosma typeren. De duo-lezing ‘Morgen begint bij (n)U’ is uniek in opzet, bevlogen en vooral impactvol. Vanuit de verwarring van de vaak hijgerige toekomstbeelden is de sessie van Bosma en De Hoop een baken van realiteitszin, menselijke maat rust en hoop.

Over de lezing

De wereld verandert snel… en dat weten we nu wel, maar is dat wel zo? In al het lezingen en evenementen ‘geweld’ staat de versnelling van technologie en verandering centraal. Het is nu tijd voor realiteitszin.

Waar liggen de echte uitdagingen?
Wat zijn daadwerkelijk de trends die ons verder helpen en wat is vooruitgang anno 2024 en 2025?

We bouwen als mens gezamenlijk aan de toekomst. Succesvol zijn betekent niet harder meerennen met de ontwikkelingen, maar betekenis vinden in de lange termijn bijdrage van de organisatie en het individu. Die organisaties maken het verschil. We weten het allemaal, maar doen we het ook?

De duo lezing Morgen begint bij (n)U is een unieke tweeluik waarin zowel relevante ontwikkelingen en inspirerende cases specifiek voor jouw branche en/of publiek aan bod komen, alsmede de vertaling wordt gemaakt naar het individu en organisatie.

Een unieke samenwerking tussen topfuturist Tony Bosma en spreker Richard de Hoop zal jouw beeld over en houding richting de toekomst blijvend veranderen. Een uniek programma en samenwerking die treffend duidt dat mensen nog altijd leidend zijn, het verschil maken binnen organisaties en dat technologie deze niet zal vervangen.

Morgen begint bij (n)U door een futurist met unieke visie en realiteitszin

Tony Bosma zal je op een unieke en veelal indringende wijze bijpraten over de meest relevante trends en ontwikkelingen voor jouw organisatie. Technologische mythes en hypes worden direct en eindelijk ontkracht en de snelheid van verandering wordt in een realistisch perspectief geplaatst. Zijn boodschap is duidelijk. Mensen maken het verschil. Menselijke merken zijn de nieuwe bakens in een zee vol kolkende technologie. Je krijgt een actuele en realistische update over de dag van morgen. Heilige huisjes bestaan niet voor Tony Bosma en hij weet als geen ander een totaalbeeld te creëren in plaats van het presenteren van individuele trends. Je zal na deze sessie ook nooit meer op dezelfde manier naar jouw omgeving kijken.

Morgen begint bij (n)U door Richard de Hoop

Richard de Hoop haakt sterk aan op de emotionele rollercoaster van futurist Tony Bosma. Wat dit betekent voor uw organisatie en jezelf? Richard gaat terug én vooruit in de tijd. Hij vertaalt de ontwikkelingen en visie van Bosma en brengt het terug naar jouw niveau en omgeving. Hoe kan je hier als mens persoonlijk mee omgaan? Deze sessie is maatwerk en wordt altijd op de branche en aanwezigen afgestemd.

Interesse in een duo-lezing Morgen begint bij (n)U van Richard de Hoop en Tony Bosma of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

‘Morgen begint bij (n)U’ Duo lezing door Richard de Hoop en Tony Bosma

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid