Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

Kim Lammers
Bewaar als favoriet

Kim Lammers

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Spreker Kim Lammers is bekend door haar hockey-carrière. Zo speelde ze 200 interlands en scoorde ze 124 doelpunten voor Oranje. Ze weet vanuit haar passie voor hockey krachtig te vertellen over doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ze gelooft namelijk dat iedereen het in zich heeft om met hun talenten impact te maken en is er ook van overtuigd dat je dit niet alleen bereikt.

Kim Lammers

Kim Lammers weet je te raken en na te laten denken over jouw kwaliteiten. Ze moedigt je aan om doelgericht te zijn en samen met anderen van je dromen werkelijkheid te maken. Haar lezingen zorgen ongetwijfeld dat je in de startblokken staat om jouw doelstellingen te bereiken.

Kim kent als hockeyster het belang van teamwerk, teamontwikkeling en leiderschap om gezamenlijk doelen te bereiken. Ze is na haar hockey-carrière ook werkzaam geweest bij verschillende bedrijven en geeft naast presentaties ook trainingen voor teams gericht op teambuilding. Door middel van haar werk geeft ze teams de handvatten die zij nodig hebben voor een duidelijke missie, om heldere doelen te stellen en voor open en eerlijke communicatie binnen de groep.

Onderwerpen waar Kim Lammers over spreekt

  • Strategy & Leadership
  • Teamperformance (samenwerken)
  • Change management
  • Focus doelen stellen
  • Persoonlijke ontwikkeling

Achtergrond Kim Lammers

Kim begon op 7-jarige leeftijd met Hockey bij Huizen en bleef daar tot haar 18e. In deze periode speelde ze ook in Jong Oranje en maakte de stap naar de Hoofdklasse. Hierna speelde Kim 17 jaar lang voor Laren en won 2 keer de Europacup.

Tijdens haar hockey-carrière startte ze haar eigen bedrijf dat gericht is op het coachen van mensen en groepen. Dit is een perfecte aansluiting op haar studie Pedagogiek. Haar achtergrond in zowel topsport als pedagogiek biedt de ideale combinatie om teams beter te laten samenwerken.

Interesse in een lezing van Kim Lammers?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Kim Lammers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid