Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tom-van-t-hek
Bewaar als favoriet

Tom van ’t Hek

Zijn ervaring als topsporter, huisarts en nieuwsanchor maken Tom van ’t Hek tot een breed inzetbare dagvoorzitter en gastspreker, die zich altijd tot in detail voorbereidt. Met inspirerende voorbeelden uit de sport en het bedrijfsleven weet Tom van ’t Hek elk (management)thema bereikbaar en begrijpelijk te maken.

XtraCap

"Tom is een geweldige spreker en dagvoorzitter. Alles liep op rolletjes, hij houdt de agenda in de gaten en zorgt dat iedereen bij de les blijft. Wat een fijne samenwerking, zowel met jullie als met Tom."

Tom van ’t Hek

Tom van ’t Hek is radiopresentator en gastspreker, voormalig tophockeyer en oud-bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal.

Inmiddels is hij een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter. Met inspirerende voorbeelden uit de sport en het bedrijfsleven weet Tom van ’t Hek elk (management)thema bereikbaar en begrijpelijk te maken. Zijn ervaring als topsporter, huisarts en nieuwsanchor maken hem tot een breed inzetbare dagvoorzitter en gastspreker, die zich altijd tot in detail voorbereidt en goed op de hoogte is van de actualiteit.

Onderwerpen waar Tom ’t Hek over spreekt:

  • Communicatie
  • Het bereiken van doelen
  • Hoe om te gaan met de veranderende wereld (hoe krijg ik mijn mensen mee)
  • Doorzettingsvermogen
  • Teambuilding
  • (Coachend) leiderschap

Achtergrond Tom van ’t Hek

Na zijn middelbare school is Tom geneeskunde gaan studeren , vervolgens is hij door gespecialiseerd tot huisarts en in die hoedanigheid heeft hij een 5 tal jaren als zelfstandig werkend huisarts gefunctioneerd.

Parallel aan die periode loopt zijn sportcarrière. Van 1976 tot 1992 kwam Tom 221 maal uit voor Nederlands Hockey Elftal waarmee hij 2 maal Europees en 1 maal Wereldkampioen is geworden. Daarna fungeerde Tom zes jaar als Bondscoach van de vrouwen wat leidde tot 2 Europese titels, zilver op het WK en tweemaal Olympisch Brons.

Tom van ’t Hek is al 25 jaar actief op Mediagebied. Hij heeft twintig jaar voor de NOS gewerkt met de nadruk op sportprogramma’s (Langs de Lijn, Radio Tour) daarna heeft hij een kleine 4 jaar het ochtendnieuwsprogramma bij BNR gepresenteerd. Al ruim twintig jaar houdt hij zich verder bezig met het het verzorgen van lezingen en dagvoorzitterschappen!

Tom van ’t Hek inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Tom van ’t Hek

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid