Tom van ‘t Hek: lezingen, workshops en dagvoorzitterschappen
Tom van’t Hek is een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter. Met inspirerende voorbeelden uit de sport en het bedrijfsleven weet Tom van ‘t Hek elk (management)thema bereikbaar en begrijpelijk te maken. Zijn ervaring als topsporter, huisarts en nieuwsanchor maken hem tot een breed inzetbare dagvoorzitter en gastspreker, die zich altijd tot in detail voorbereidt en goed op de hoogte is van de actualiteit.

Onderwerpen waar Tom over spreekt:
– Communicatie
– Het bereiken van doelen
– Hoe om te gaan met de veranderende wereld (hoe krijg ik mijn mensen mee)
– Doorzettingsvermogen
– Teambuilding
– (Coachend)Leiderschap

Achtergrond Tom van ‘t Hek
Na zijn middelbare school is Tom geneeskunde gaan studeren , vervolgens is hij door gespecialiseerd tot huisarts en in die hoedanigheid heeft hij een 5 tal jaren als zelfstandig werkend huisarts gefunctioneerd.

Parallel aan die periode loopt zijn sportcarriere. Van 1976 tot 1992 kwam Tom 221 maal uit voor Nederlands Hockey Elftal waarmee hij 2 maal Europees en 1 maal Wereldkampioen is geworden. Daarna fungeerde Tom zes jaar als Bondscoach van de vrouwen wat leidde tot 2 Europese titels, zilver op het WK en tweemaal Olympisch Brons.

Tom van ‘t Hek is al 25 jaar actief op Mediagebied. Hij heeft twintig jaar voor de NOS gewerkt met de nadruk op sportprogramma’s (Langs de Lijn , Radio Tour) daarna heeft hij een kleine 4 jaar het ochtendnieuwsprogramma bij BNR gepresenteerd. Al ruim twintig jaar houdt hij zich verder bezig met het het verzorgen van lezingen en dagvoorzitterschappen!

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Teun de Nooijer

  Teun de Nooijer is inzetbaar voor het geven van presentaties over waarin hij zijn unieke ervaring en fantastische anekdotes combineert met wetenschappelijke studies. Teun spreekt over verschillende onderwerpen als vitaliteit, omgaan met tegenslagen, teamwork, talent ontwikkeling en duurzaam presteren.

   

 • Jacques Brinkman

  Jacques Brinkman is open, direct, transparant, bevlogen en scherp in zijn analyses. Hij legt een verbinding tussen bedrijfsleven en sport met aansprekende en inspirerende praktijkvoorbeelden. Als ex-topsporter, coach en ondernemer heeft hij zelf alles aan den lijve mogen meemaken.

   

 • Paul Wormer

  Paul Wormer is een ervaren en inspirerende spreker, workshopleider en dagvoorzitter met een medische én bedrijfskundige achtergrond. Thema’s: trends in de gezondheidszorg, samenwerking tussen professionals (in de zorg), werk en vitaliteit, leiderschap, creativiteit en ondernemerschap