Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Webinar Online collegaatjes jennen en klantjes pesten
Bewaar als favoriet

Webinar Online collegaatjes jennen en klantjes pesten

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Een humoristische online sessie met Guido Thys over “Waarom de “dingetjes” tijdens online meetings wel klein zijn, maar geen details!” Inclusief 13 tips om het beter te doen. Deze sessie staat garant voor entertainment van het hoogste gehalte.

Webinar Online collegaatjes jennen en klantjes pesten

De deelnemers van de webinar ‘Online collegaatjes jennen en klantjes pesten’ krijgen gegarandeerd entertainment van het hoogste gehalte. Tegelijkertijd zullen ze zich realiseren dat ze eigenlijk lachen om zichzelf én hun (niet altijd even vriendelijke of sociale) gedrag.

Opzet van deze online sessie

Na een korte inleiding wordt gezamenlijk geconcludeerd dat klanten en collega’s eigenlijk etters zijn die het best zo ver mogelijk weggejaagd kunnen worden. Vervolgens brainstormen we via de chat rond een aantal aandachtsgebieden om de beste pesttechnieken te definiëren: voorbereiding, verbinding, beeld & geluid, inhoud en nazorg. De deelnemers blijken alle technieken maar al te goed te kennen…

Dit alles is uiteraard enkel een opmaat naar datgene waar het echt om gaat: de “kleine dingen” zijn weliswaar klein, maar absoluut geen verwaarloosbare details. Ze spelen een cruciale rol in sfeer, imago, respect en vertrouwen. Het unieke van deze sessie is de onconventionele benadering. Deze is voor alle deelnemers een complete verrassing. Die ervoor zorgt dat ze er nog maanden over praten en ze de 13 tips ook daadwerkelijk gebruiken. Door het feit dat de aandachtspunten aan de organisatie worden aangepast en de deelnemers zeer actief meewerken, is de presentatie gegarandeerd maatwerk. Na deze presentatie hebben jouw medewerkers:

  • Een onderhoudende sessie achter de rug, waarvan zij een aantal trefwoorden nog lang zullen gebruiken;
  • Een globaal idee gekregen van het belang van de niet zo “kleine” dingen;
  • Meegewerkt aan het bewijs dat online sessies leerzaam én humorvol kunnen zijn;
  • Een lijstje met 13 cruciale tips ontvangen.

Om de grap al niet bij de uitnodiging weg te geven, noemen we de sessie uiteraard “Effectiever online vergaderen”.

Over Guido Thys

Als minst gevraagde spreker van Nederland brengt Guido Thys ook graag jouw publiek aan het lachen en inspireert jouw deelnemers én zet ze vooral ook aan het denken. Geboren in Antwerpen. Academische start in Theoretische Taalkunde, Filosofie, Didactiek, Psycholinguïstiek en Neurolinguïstiek. Promotiemanager bij twee krantenuitgevers. Het eerste telemarketingbureau van België opgericht. Als senior consultant met een internationale werkradius tientallen organisaties op het goede spoor richting klant gezet. Als docent Strategic Marketing Management bij de Business School Nederland ruim 400 managers mee opgeleid.

Interesse in het webinar Online collegaatjes jennen en klantjes pesten?

Deze sessie is geschikt voor iedereen die online vergadert. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Online collegaatjes jennen en klantjes pesten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid