Op zoek naar een autoriteit op het gebied van werkplekleren?

Jos Baeten
Bewaar als favoriet

Jos Baeten

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Socioloog en bedrijfskundige Jos Baeten is expert in werkplekleren, (beeldend) leren, leren & ontwikkelen, professionaliseren, leertechnologie en het realiseren van een leer-en feedbackcultuur. Jos verzorgt interactieve lezingen, masterclasses en workshops die deelnemers inspireren en in beweging brengen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Jos Baeten

Jos is econoom, socioloog en in 2016 gepromoveerd in de bedrijfskunde op Leerprocessen en ‘The Power of Peer feedback’. Hij heeft gewerkt in het bedrijfsleven, voortgezet onderwijs en HBO. Hij houdt zich sinds 2011 vooral bezig met de invoering van werkplekleren en leertechnologie bij organisaties en daarbinnen vooral met beeldend leren en trainen.

Jos heeft zijn theoretische kennis, inzichten en praktijkervaring in meer dan 100 innovatieprojecten omgezet naar de methode ‘Professionaliseren met werkplekleren‘. Hierover heeft hij het boek ‘Professionalisering met werkplekleren’ (uitgave: voorjaar 2023) geschreven.

Jos popelt om zijn visie met jullie te delen, maar hij heeft één voorwaarde: jullie moeten wel openstaan voor vernieuwing.

Mogelijke thema’s lezing Jos Baeten

  • Werkplekleren
  • (Beeldend) leren
  • Leren en ontwikkelen
  • Professionaliseren
  • Leertechnologie
  • Realiseren van een leer-en feedbackcultuur

Het verhaal achter werkplekleren

De wereld verandert continu door technologische en economische vernieuwingen en maatschappelijke veranderingen. Daarbij komen nog vraagstukken over onderwerpen zoals veiligheid, milieu, inflatie en toenemende krapte op de arbeidsmarkt.

Organisaties hebben daardoor steeds meer moeite hun strategie te bepalen en maken hun structuur (minder managementlagen en meer werken in teams) en bedrijfsprocessen meer flexibel. Dat vraagt om meer betrokken en flexibele medewerkers (professionals) en om een sterke leer- en feedbackcultuur. Professionalisering van de individuele professional en zijn team is hierop het antwoord.

Werkplekleren is de ultieme vorm van professionaliseren en kan er voor zorgen dat deze veranderingen worden gerealiseerd en dat tevens de teamprestaties verbeteren. Zelfs zo dat organisaties hun professionals meer boeien, binden en behouden.

Jos Baeten boeken voor een lezing?

Op zoek naar een expert die een publiek inspireert en in beweging brengt? Dan is Jos Baeten een sterke keuze!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Jos Baeten

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker