Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jos Baeten
Bewaar als favoriet

Jos Baeten

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 950 - 1250 Euro

Jos Baeten is econoom, socioloog en gepromoveerd in de bedrijfskunde op leerprocessen en The Power of Peer feedback. Hij heeft gewerkt in het bedrijfsleven, voortgezet onderwijs en HBO. Jos deelt in zijn lezingen zijn visie over technology embedded learning, beeldend leren en werkplekleren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Jos Baeten

De wereld verandert continu door technologische vernieuwingen en maatschappelijke veranderingen en dat heeft veel impact op organiseren en werken. Een leven lang blijven leren is noodzakelijk om in te kunnen blijven spelen op alle veranderingen. Jos deelt graag zijn visie over hoe werkplekleren met leertechnologie zorgt voor het boeien, binden en behouden van medewerkers.

Achtergrond Jos Baeten

Jos is socioloog en bedrijfskundige. In 2016 promoveerde Hij bij de Nyenrode Business Universiteit op het onderwerp leerprocessen en feedback geven: The Power of Peer Feedback. Hij werkte in het bedrijfsleven, op het voortgezet onderwijs en het hbo. Sinds 1999 werkte hij in zijn eigen bedrijven als ondernemer, ontwerper en trainer. Hij houdt zich sinds 2011 vooral bezig met de invoering van werkplek-leren en  leertechnologie bij organisaties en daarbinnen vooral met beeldend leren en trainen. Hij heeft zijn theoretische kennis, inzichten en praktijkervaring van ruim 200 innovatieprojecten omgezet naar het Model van Werkplek-leren met Leertechnologie, dat wordt beschreven in het Handboek Leren & Ontwikkelen in Organisaties van Noordhoff Uitgevers.

Jos popelt om zijn visie met u te delen, maar hij heeft 1 voorwaarde: u moet in de juiste learning spot zitten.

Jos Baeten inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Jos Baeten

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker