Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Rogier-van-Kralingen-workshop-storytelling
Bewaar als favoriet

Workshop Storytelling

Rogier van Kralingen kent de ijzeren wetten van storytelling. Hij koppelt wetenschappelijke kennis aan ruime ervaring met de honderden verschillende verhalen die hij zelf heeft verteld. Deze cases helpen uw organisatie om uw verhaal beter te creëren.

Startup4Kids

"De workshop Storytelling van Rogier van Kralingen was een groot succes!"

Workshop Storytelling

Wat is een verhaal?
Waarom vertellen we verhalen aan elkaar?
Hoe worden verhalen het beste opgebouwd?
Verspreidt in deze tijden van technologie?
En wat is er uniek aan uw eigen verhaal?

Storytelling en contentmarketing zijn trends waar organisaties nu massaal op inspringen. Maar het goed vertellen van een verhaal is en blijft net zo lastig als altijd. Misschien wel lastiger met alle technologie die op ons af komt. Het vergt zowel kennis van media als een ouderwetse dosis magie.

Vandaar dat schrijver, spreker, muzikant en communicatiewetenschapper Rogier van Kralingen ons meeneemt in het hele verhaal over storytelling. Hij gaat doelbewust voorbij aan hypes en clichés en vertelt ons hoe de beste verhalen – van vroeger tot nu en in de toekomst – verteld worden.

De kern van de workshop is het samenspel tussen functie en emotie van producten, diensten, merken, creatieve uitingen en communicatie boodschappen. Door een strakke focus op de wetten van storytelling zijn deze lessen voor de meeste sectoren toe te passen en interactief in te vullen in een workshop vorm.

Over de workshop Storytelling

Rogier deelt de ‘hoe, wat en waarom’ van storytelling zoals niemand anders dat kan: in letterlijk één tekening. Hij neemt zijn publiek daarna mee in het samenspel tussen ratio (de wetenschap) en het gevoel (de onderbuik). Hij legt aan de hand van beide begrippen uit hoe verhalen het beste onthouden worden door de ontvanger van de boodschap.

Vervolgens gaat u gezamenlijk aan de slag om uw eigen verhaal live met op te stellen. Zijn presentatie is daarmee uniek in Nederland.

Want niet alleen kent Rogier de ijzeren wetten van storytelling uit de literatuur, muziek, merk, film en televisiewereld, hij koppelt wetenschappelijke kennis aan ruime ervaring met de honderden verschillende verhalen die hij zelf heeft verteld. Deze cases helpen uw organisatie om uw verhaal beter te creëren, te vertellen en/of te verspreiden.

Rogier vertelt ons op tegendraadse, relativerende, soms diep ontroerende en niet zelden zeer humorvolle manier hoe verhalen vertellen werkt in deze tijd

Interesse om een workshop Storytelling te boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

C2B

"Echte inspiratie, heel bruikbaar, je wordt uit je comfort zone gehaald en weet hoe jouw storytelling beter kan en moet."

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Storytelling

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid