Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop onderhandelingstechnieken
Bewaar als favoriet

Workshop onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Altijd maar toegeven om conflicten te vermijden, of voor jezelf opkomen en je poot stijf houden? In de workshop onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken leer je anders luisteren en slimmer communiceren. Nooit meer ruzie en ieders behoefte vervuld.

Workshop onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken

Altijd maar toegeven om conflicten te vermijden, of voor jezelf opkomen en je poot stijf houden? Te vaak loop je uit een vergadering of gesprek met “had ik nou maar…” Terwijl de oplossing voor conflicten of het behalen van een onderhandelingsresultaat waar iedereen blij mee is, verrassend eenvoudig is. Je moet onder de oppervlakte kijken naar wat de diepere behoefte van de ander zijn, en zelf je behoeften eerlijk communiceren. In de workshop Onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken leer je anders luisteren en slimmer communiceren. Nooit meer ruzie en ieders behoefte vervuld.

Deze workshop:

  • is interactief, actief & verrassend
  • vertaalt de theorie naar praktijk
  • een basis uit de wetenschap, de rest van de wijsheid komt uit de groep zelf.
  • is uitbreidbaar van 1 uur tot 1 dag, flexibel van 10 – 1000 mensen.
  • is vertaalbaar naar alle settings waar onderhandeld wordt of conflicten ontstaan. Met vooraf uitgewerkte cases of ter plekke door deelnemers ingebrachte situaties.

De workshop onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken is een beproefde methode die de kennis in de groep maximaal benut, snel resultaat laat zien en daarnaast ongekend leuk is. We spelen een scène met 1 flexibele en 3 statische rollen, tussendoor mag je opstaan en overnemen. Direct bruikbare en toepasbare theorie!

De workshopleider

Rogier Elshout heeft jarenlange ervaring als trainer, docent en gespreksleider. Met hoog tempo, veel humor en snel inspelend op de groep en situatie. Hij leerde onderhandelen op de Harvard VN-simulatie en bracht het in praktijk in verschillende settings. Vreselijk koppig van nature, maar sinds hij meer dan 10 jaar geleden de “Ik-statement” techniek leerde heeft hij nooit meer ruzie gemaakt.

Interesse in de workshop onderhandelingstechnieken?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid