Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rogier Elshout
Bewaar als favoriet

Rogier Elshout

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart, door zijn enthousiasme, humor en charme doet iedereen mee en met zijn samenvattingen en scherpe vragen blijft iedereen bij.

LUSH Events

"Voor ons congres hebben we Rogier Elshout als dagvoorzitter ingeschakeld. Rogier was zeer betrokken in het voortraject naar het congres toe en heeft goed meegedacht in het totale programma."

Rogier Elshout

Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Door zijn enthousiasme, humor en charme gaat het debat in volle vaart en blijft iedereen bij. Zijn meerwaarde begint voor een belangrijk deel in het voortraject: hij helpt opdrachtgevers hun doelen helder te formuleren en helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan. Door zijn ervaring en vakmanschap weet hij die doelen ook te halen. Zijn kracht is verbeelding: hij helpt verschillende concepten inbeelden, zodat er voor het juiste concept gekozen kan worden. Daarnaast is hij trainer in spreek-, presentatie- en vergadervaardigheid.

Onderwerpen en doelgroep

Onderwerpen en doelgroep waar Rogier bij uitstek goed tot zijn recht komt:

  • Duurzaamheid
  • Politiek
  • Onderwijs
  • Het bedrijfsleven
  • Debatteren, onderhandelen & conflicten
  • Europa & de EU

Voor de online events: Rogier beschikt zowel over een mobiele studio als een thuisstudio.

De centrale vraag van Rogier Elshout

De centrale vraag die Rogier Elshout altijd stelt is: “Wat moet er de dag na het debat of congres anders zijn dan de dag ervoor?” Wat het thema, doelgroep of aantal deelnemers ook is, Rogier weet bij elk debat of congres een programma te ontwikkelen dat resultaatgericht is en waarin interactiviteit centraal staat: iedereen doet mee. Ontspannen maar binnen de tijd neemt hij de zaal mee om het doel van de dag te behalen. Rogier kan een grote groep actief houden en gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken. Daarbij heeft hij weinig boodschap aan conventies en “zo doen we dat altijd”, maar helpt hij mensen samen het resultaat te behalen.

Over Rogier Elshout

Rogier Elshout studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast was hij de Nederlandse jongerenvertegenwoordiger Europese Zaken, prijswinnaar op Harvard Model United Nations, projectleider bij Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad en werkte hij in de Tweede Kamer als voorlichter en in educatieve programma’s. Maar hij bleek te creatief voor de wetenschap, te wars van autoriteit voor de ambtenarij en te weinig overtuigd van zijn eigen gelijk voor de politiek. Als debatleider zijn dat juist zijn talenten. Bij het Nederlands Debatinstituut leerde hij de kneepjes van het vak: een systematische voorbereiding, een koffer vol concepten en een mouw vol technieken.

Workshops en Incompany lunchquiz

Rogier Elshout kan ook een workshop bij u verzorgen. Dit kan een workshop over presentatievaardigheden zijn, maar ook bijvoorbeeld de workshop onderhandelingstechnieken en conflicttechnieken.

Ook kan Rogier voor uw bedrijf een op maat gesneden incompany lunchquiz aanbieden.

Rogier Elshout boeken als debatleider of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Rogier Elshout

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid