Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ronnie Overgoor
Bewaar als favoriet

Online event en roundtable met Ronnie Overgoor

Organiseer uw event online of kies voor de roundtable met Ronnie Overgoor als online dagvoorzitter voor een verrassend alternatief voor uw fysieke event.

Online event en roundtable met Ronnie Overgoor

Een online event is een compleet event, maar dan online. Een ‘Webinar Extended’, zeg maar. In een roundtable zit een beperkt aantal mensen en is er in principe geen publiek. Organiseer jouw event online of kies voor de roundtable met Ronnie Overgoor als online dagvoorzitter en zorg zo voor een verrassend alternatief voor uw fysieke event. Ronnie

Online event

Bezoekers inspireren met een daadwerkelijk event. Het lijkt op een webinar, maar dan met meer elementen. Denk aan verschillende sprekers, een debat, aangevuld met een interview en uiteraard een vraag en antwoord sessie met het publiek. Een pauze, zodat iedereen even zijn benen kan strekken en weer door. En waarom geen award uitreiking op het einde?

In de kern kunnen alle elementen van een vakcongres of event online worden uitgevoerd. Ronnie Overgoor pakt de rol die hij ook heeft in de fysieke wereld: tijdens de voorbereidingen pro-actief in het vormgeven van het event en tijdens het event de centrale spil, de ‘DJ’ die alles tot een geheel smeedt. Bovendien bedient Ronnie de hele online omgeving. Voor de duidelijkheid: Online events zijn nooit de vervanger van echte events, maar zolang de online wereld onze enige wereld is kunnen we wel een verrassend alternatief realiseren.

Roundtable

De roundtable variant is bij uitstek geschikt voor kleinere bijeenkomsten. Net zoals Ronnie dat voor opdrachtgevers in de fysieke wereld doet, kan hij ook een roundtable online voorzitten. Alle gasten aan de virtuele tafel zien elkaar en kunnen met elkaar in gesprek. Ronnie is als moderator degene die de sessie heeft voorbereid met de opdrachtgever en leidt het gesprek.

Indien nodig kunnen slides worden gebruikt en kan er interactiviteit worden toegevoegd in de vorm van polls. Het grote voordeel van de online roundtable is dat je efficiënter mensen uit diverse locaties bij elkaar kan brengen. Een ander voordeel is het feit dat er geconcentreerd en actief wordt geparticipeerd door de aanwezigen. Ook bij de Roundtable-variant regelt Ronnie met een compact team de gehele opzet van de online omgeving in overleg met de opdrachtgever.

Over Ronnie Overgoor

Sinds 2004 is Ronnie Overgoor actief als hoog gewaardeerd dagvoorzitter, presentator en interviewer staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio’s in binnen- en buitenland. Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort hij consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s.

Online event of Roundtable organiseren met Ronnie Overgoor

Heb je interesse in een Online event of Roundtable met Ronnie Overgoor? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online event en roundtable met Ronnie Overgoor

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid