Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jack Cox
Bewaar als favoriet

Jack Cox

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Met veel gedrevenheid slaat Jack de brug tussen economie en ecologie. Met gedegen kennis van zaken en langjarige praktijkervaring weet hij als geen ander waar de oneffenheden zitten in ons financieel en economisch systeem. Hoe brengen we ze weer in balans met onze aarde en kunnen we ervoor zorgen dat we haar op een gezonde en verantwoorde wijze overdragen aan de volgende generatie.

Jack Cox

Jack Cox is AA accountant en gecertificeerd beleggingsanalist. Hij houdt een gedreven pleidooi voor de herbezinning op de schijnbare tegenstelling tussen economie en ecologie. Beleggen in ‘groen’ rendeert en is noodzakelijk!

Hoe brengen we economie en ecologie weer in balans en kunnen we ervoor zorgen dat we onze aarde op een gezonde en verantwoorde wijze overdragen aan de volgende generatie. Deze gedreven directeur van vermogensbeheerder Forza Asset Management, en auteur van het boek ‘Vlindereconomie’ (2019), maakt duidelijk dat ook de financiële sector maatschappelijk verantwoord kan acteren.

Onderwerpen waar Jack Cox over spreekt

  • Economie nu en in de toekomst
  • Rechtvaardige verdeling
  • Kapitalisme (aandeelhouder versus andere belanghebbenden)
  • Houdbaarheid Verdrag van Maastricht

Achtergrond Jack Cox

Jack begon, als pas afgestudeerde accountant, 30 jaar geleden zijn carrière als beleggingsadviseur bij een lokale bank. Een aantal jaren later besloot hij zijn kennis en expertise te combineren met het ondernemerschap. Als directeur van zelfstandig vermogensbeheerder Forza Asset Management ziet Jack het als één van zijn taken om de financieel-economische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op de voet te volgen en deze beoordelen op hun financieel duurzame karakter. Dit heeft geresulteerd in het schrijven van het boek “Vlindereconomie”. Uitgebracht in mei 2019.

Interesse in een lezing van Jack Cox?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jack Cox

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid