Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Reflectiesessie door Drs. Hofnar
Bewaar als favoriet

Reflectiesessie door Drs. Hofnar

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Juri Hoedemakers houdt tijdens deze interactieve sessie leidinggevenden een spiegel voor. We kijken per dag maar liefst 47 minuten in de spiegel. Maar als we in de spiegel kijken. Wat zien we dan? En vooral…. wat zien we niet? Ontdek dankzij reflectie jouw blinde vlekken en word de beste versie van jezelf.

Rapid Business Club

"Inspirerend en prikkelend! Voor onze business club zochten we dit jaar eens een andere spreker dan iemand uit de sport. We kwamen uit bij Juri Hoedemakers, drs. Hofnar. Het contact vooraf was al ontzettend leuk met hem en zijn presentatie nog leuker. Prikkelend, interactief, leerzaam en input meegekregen voor verdere actie(s). Hij heeft ervoor gezorgd dat we een top avond hadden en ook nog eens naar huis gingen met een gesigneerd boek!"

Reflectiesessie door Drs. Hofnar

Tijdens de Reflectiesessie door Drs. Hofnar (Juri Hoedemakers) wordt de benodigde spiegel voorgehouden. Dit helpt jullie om op zoek te gaan naar jullie blinde vlekken en om vervolgens de beste versie van jezelf te ontdekken. Juri combineert wetenschappelijke inzichten vanuit zijn prijswinnende scriptie aan de Erasmus Universiteit met zaken die hij tegenkomt bij bedrijven en organisaties in de praktijk. En dat brengt hij op een hele luchtige en leuke manier. Tijdens de sessie prikkelt Juri de deelnemers om vanuit een andere invalshoek naar reflectie te kijken: de invalshoek van de hofnar.

De sessies zijn zeer praktisch opgebouwd. Het eerste blokje is theorie, dan maakt hij de vertaling naar de praktijk, vervolgens zoekt hij de interactie met de deelnemers. Hij komt aan het einde weer terug bij de kern en geeft praktische handvatten mee. Juri kan zelfs eventuele koppelingen maken met de programma’s die u zelf heeft lopen. De sessies kunnen zowel digitaal als fysiek worden afgenomen.

Inhoud Reflectiesessie door Drs. Hofnar

De inhoud van een workshop van Juri is altijd in overleg. De interactieve workshops zijn opgebouwd uit theorie (inclusief voorbeelden, anekdotes, filmpjes en eventueel een quiz), praktijk en uiteraard is het ook mogelijk om een koppeling te maken met programma’s die al lopen. De onderdelen van de reflectiesessie:

  • Wie ben jij?
  • Wat is reflectie?
  • Open klimaat
  • Hofnar Quiz
  • Reflectie in de praktijk
  • Terug naar jezelf

Een greep uit de organisaties die de afgelopen tijd een Reflectiesessie door Drs. Hofnar hebben geboekt: Achmea, Roompot Group, Handyman Nederland, Ministerie van Veiligheid en Justitie, maar ook Hogeschool Rotterdam, Stichting Jong Leren en A&O Fonds Gemeenten. Met een gemiddelde klantbeoordeling van een 8,7 en lovende kritieken bieden de Reflectiesessies van Drs. Hofnar een mooie meerwaarde voor jouw medewerkers.

Duur: 1,5 tot 2 uur
Locatie: Het programma kan zowel online als offline plaatsvinden.
Aantal deelnemers: maximaal 100 personen (online tot 350 personen)
Doelgroep: Reflectie is voor iedereen goed, maar hier gaat het om de mensen die zichzelf een spiegel durven voor te houden

Over workshopleider Juri Hoedemakers

Juri Hoedemakers (1987) is winnaar van de scriptieprijs aan de Erasmus Universiteit en Expertblogger op het gebied van REFLECTIE bij DeOndernemer (De Persgroep Media) en Managementboek.nl. Hij heeft een Bachelor in Media & Entertainment Management, een Master in Bedrijfskunde en een specialisatie in Management van Verandering. Juri legt als eerste een gedetailleerde en uitgewerkte wetenschappelijke verbinding tussen het hedendaagse management en de hofnar van vroeger.

Juri combineert wetenschappelijke inzichten met praktijkvoorbeelden die hij tegenkomt in zijn nevenfunctie als bestuursadviseur van Voedselbanken Nederland, waarbij hij gebruik maakt van Reflectiemodel Hoedemakers. Tijdens zijn masterstudie ontwikkelde hij dit eigen reflectiemodel en verdiepte hij zich in het reflectieve vermogen van leiders en het belang van de hofnar in moderne organisaties.

Juri is in april 2021 beëdigd als jongste lid ooit van CMC, een toonaangevend bureau voor verandermanagement. Op 23 september is zijn boek ‘Hofnar gezocht: m/v’ verschenen waarin hij praktische handvatten geeft voor hoe je reflectie in het dagelijkse werk kunt toepassen en wat we daarbij kunnen leren van de hofnar. Vanaf september zal Juri ook gaan promoveren op de hofnar, wederom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Geïnteresseerd in de Reflectiesessie door Drs. Hofnar?

Word ook de beste versie van jezelf. En dat allemaal op een ‘multitainment’ manier. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Reflectiesessie door Drs. Hofnar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid