Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bouwen aan een gezonde gemeenschap
Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’

Ben jij verantwoordelijk voor de gezondheid en vitaliteit van groepen mensen binnen een organisatie, overheidsinstelling of project? Dan is deze masterclass geschikt voor jou! Leer hoe je de gezondheid van mensen op grotere schaal bevordert en wat de voordelen hiervan zijn.

On demand masterclass ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 99,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 2 uur (15 lessen van +/- 13 minuten)
Spreker: Rosanne Warmerdam
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’

Gezondheid is een zeer belangrijke basis voor gelukkige en succesvolle samenlevingen en organisaties. Maar hoe bevorder je de gezondheid van groepen mensen? En wat is de waarde van gezondheidswinst? En hoe zie je dit terug in je organisatie?Gezondheidswetenschapper Rosanne Warmerdam geeft je tijdens deze online masterclass de antwoorden.

Deel 1
In de eerste 7 afleveringen leer je de wijsheden van gemeenschappen waar gezond oud worden de norm is, wat een gezonde leefstijl inhoudt en ontdek je de kracht van dagelijkse (laagdrempelige) routines.

Deel 2
Daarna maakt Rosanne de vertaalslag naar het bouwen van een gezonde gemeenschap. Vanuit haar bedrijf The Pando Network is Rosanne betrokken bij meerdere innovatieve gezondheidsprojecten. Ze deelt de praktische lessen over het gezonder maken van groepen mensen.

Heb je alleen interesse in de eerste 7 afleveringen? Kijk dan de masterclass Gezondheid en de kracht van een dagelijkse routine

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 99,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masterclass ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Rosanne Warmerdam ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen voor jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid