Rosanne Warmerdam
Bewaar als favoriet

Webinar Een nieuwe kijk op gezondheid

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Gezondheid wordt vaak geassocieerd met levensverwachting. Hoe hoger de levensverwachting, hoe gezonder de bevolking. In haar webinar ‘Een nieuwe kijk op gezondheid’ legt Rosanne Warmerdam uit waarom dit te kort door de bocht is.

Webinar Een nieuwe kijk op gezondheid

Gezondheid wordt vaak geassocieerd met levensverwachting. Hoe hoger de levensverwachting, hoe gezonder de bevolking. In haar webinar ‘Een nieuwe kijk op gezondheid’ legt Rosanne Warmerdam uit waarom dit te kort door de bocht is. En waarom we de focus moeten verleggen naar het aantal gezonde levensjaren. Het blijkt dat de kans op gezond oud worden voor meer dan 70%, wordt bepaald door leefstijl en leefomgeving. Dus de keuzes die we op dagelijkse basis maken op de plekken waar we de meeste tijd spenderen hebben een grote invloed op gezondheid.

Gezondheid tijdens een pandemie

Vaak wordt gezondheid genoemd als één van de meest waardevolle dingen in het leven. In het licht van de huidige coronacrisis zijn we hier bewuster van dan ooit. Bij het ontvouwen van de pandemie zien we de enorme impact van een gezondheidscrisis. Het is duidelijk dat alle aspecten van het (dagelijks) leven worden geraakt zowel fysiek, mentaal, maatschappelijk als economisch. Toch kunnen we niet ontkennen dat de gezondheidscrisis al ver voor de uitbraak van het coronavirus is begonnen. De confronterende realiteit is dat we als maatschappij hebben toegestaan dat meer dan 50% van onze bevolking één of meer chronische aandoeningen heeft en daarmee een hoger gezondheidsrisico loopt tijdens bijvoorbeeld een virusuitbraak. 

Het interessante is dat focussen op het creëren van meer gezonde levensjaren vele kansen en mogelijkheden biedt voor creativiteit, samenwerking en innovatie. Waarbij de grootste boodschap is dat we de gezonde keuze weer de makkelijke keuze moeten maken, voor iedereen.

Over Rosanne Warmerdam

Door haar studie Biomedische Wetenschappen zette Rosanne Warmerdam haar eerste stappen in de wereld van de gezondheid en gezondheidszorg. Daar ontdekte ze dat ons huidige gezondheidszorgsysteem gefocust is op het bestrijden van ziekten in plaats van creëren van gezondheid. We hebben een goed ziektezorgsysteem, maar wat we missen is een gezondheidszorgsysteem. Rosanne is op een digitale en fysieke wereldreis geweest om met experts over de hele wereld in contact te komen om de problemen en kansen omtrent gezondheid in de samenleving beter te begrijpen. Nu zet ze zich in voor het bouwen van een gezondheidszorgsysteem dat mensen helpt gezond te worden en te blijven.

Een presentatie van Rosanne is altijd een mix tussen wetenschap, inspiratie van “best practices” en de vertaling naar het dagelijks leven. Met haar passie en enthousiasme neemt ze je mee in haar wereld en maakt de brug naar het dagelijks leven. Zodat je niet alleen geïnspireerd wordt maar ook met bruikbare tips en tricks naar huis gaat.

Webinar ‘Een nieuwe kijk op gezondheid’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Een nieuwe kijk op gezondheid’ van Rosanne Warmerdam? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Een nieuwe kijk op gezondheid

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid