Workshop Reputatiemanagement
Reputatiemanagement is de strategie om een gunstig imago op te roepen of een ongunstig imago te vermijden. Reputatie ontstaat door communicatie, klantgerichtheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en de kwaliteit van producten en diensten. De begrippen imago en reputatie worden vaak door elkaar gebruikt als ware het synoniemen. Dat is echter niet het geval. Imago verwijst naar de indruk die consumenten hebben van een bedrijf of organisatie, terwijl reputatie verwijst naar de beoordeling van een bedrijf of organisatie door alle stakeholders.

Imago wordt doorgaans gebruikt binnen de context van het creëren van voorkeur bij consumenten. Bij een workshop reputatiemanagement gaat het om het winnen en behouden van vertrouwen bij alle stakeholders van de organisatie. Steeds meer organisaties beseffen het belang van een sterke (corporate) reputatie. Hierdoor is er sprake van een groeiende belangstelling voor reputatiemanagement.

DeSpreker.nl werkt samen met de beste workshopleiders op het gebied van reputatiemanagement.

Workshop reputatiemanagement boeken?
Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22 voor een voorstel voor een workshop reputatiemanagement.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field