Workshop, strategiesessie of seminar over slimmer (samen)werken
Momenteel wordt er binnen veel organisatie nagedacht over innovatieve manieren van (samen)werken. De noodzaak om creatief samen te werken en slim te organiseren neemt alsmaar toe in een wereld waarin onze wederzijdse afhankelijkheid steeds verder groeit en waarin verandering de enige constante factor lijkt te zijn.

Een strategische workshop biedt u de mogelijkheid om op een interactieve manier met de vragen waar uw organisatie mee worstelt aan de slag te gaan. Een dergelijke workshop resulteert in handvatten waar u binnen uw organisatie direct (verder) mee aan de slag kan gaan. We denken graag met u mee welke spreker(s) inhoudelijk bij uw bijeenkomst passen.

Neem daarvoor contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Vragen die aan de orde kunnen komen:
– Welke organisatievorm, leiderschapskwaliteiten en business modellen zijn in onze organisatie nodig?
– Waar lopen we in de praktijk tegen aan?
– Hoe kunnen we onze organisatie van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden transformeren.
– Hoe kun je strategie en waarden vertalen in een innovatieve werkstijl, nieuwe leiderschap en gedrag in organisaties.
– Hoe creëren we een omgeving waarin medewerkers ideeën, oplossingen, ervaringen en kennis met elkaar en met externe deskundigen uitwisselen om zo de denkkracht en het innovatieve vermogen van de organisatie te vergroten.
– Hoe kunnen kenniswerkers nieuwe media gebruiken om hun kennis en kunde beter voor het voetlicht te brengen?
– Hoe kan afdelings- en organisatieoverstijgende samenwerking vorm krijgen?
– Hoe voorkom je dat slimme, creatieve en ambitieuze professionals veranderen in uitgebluste, routineuze medewerkers?
– Waar vinden we elkaar al en waar nog niet, hoe kunnen we elkaar versterken, wat kunnen we van elkaar leren?

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Henny van Egmond

  Henny van Egmond is adviseur, schrijver en spreker over het nieuwe werken, andere manieren van organiseren en veranderen. Hij adviseert directies en raden van bestuur over een manieren van organiseren en werken die maximaal bijdragen aan het succes van de organisatie.

   

 • Albert Roelofswaard

  Wanneer je nadenkt over of bezig bent met nieuwe manieren van (samen)werken en organiseren kan Albert Roelofswaard in verschillende vormen op een leuke en prikkelende manier praktijkervaring inbrengen. Met een dosis humor, soms scherp en met relativering van de hype. Prikkelt om te komen tot anders denken en anders doen.

   

 • Ruud Veltenaar

  “De wereld ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt masterlezingen en multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven. Met een gemiddelde score van 9,1 behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt.”

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.