Op zoek naar een DGI spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Vivian Acquah
Bewaar als favoriet

Vivian Acquah

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Vivian Acquah is een Certified Diversity Executive (CDE®) en LinkedIn Top Voice. Ze zet zich in om diversiteit, gelijkwaardigheid & inclusie i.c.m. duurzame inzetbaarheid toegankelijker te maken. Ze biedt concrete strategieën voor inclusieve verandering aan topbedrijven, zoals Heineken en LinkedIn. Ze staat bekend als de ‘brandblusser’ op het gebied van DGI.

Talent Management and Career Development Partner

"We recently held a training session led by Vivian who used VR to demonstrate how to amplify empathy and drive inclusion in the workplace. Vivian really connected with the audience and kept everyone engaged throughout the training session. Overall, i would highly recommend Vivian. Her passion, knowledge and innovative technology make her an invaluable resource for driving positive change."

Vivian Acquah

Vivian Acquah is een Certified Diversity Executive (CDE), vanwege haar expertise in het omgaan met de complexe onderwerpen als, diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DGI). Vivian onderscheidt zich door haar unieke aanpak, waarbij ze culinaire metaforen combineert met geavanceerde tools als virtual reality en faciliteerkaarten. Deze aanpak stelt haar in staat om voor elke organisatie een ‘DGI-recept’ op maat te maken, waardoor de verdieping in diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie niet alleen inzichtelijk, maar ook plezierig en verleidelijk wordt.

Met haar vooruitziende methoden ondersteunt Vivian organisaties bij het aanpakken van de uitdagingen op het gebied van DGI en cultiveert ze omgevingen waarin diversiteit wordt omarmd, gelijkwaardigheid wordt gerealiseerd en inclusie de kern vormt van het ethos van de organisatie.

Lezingen van Vivian Acquah

 • Diversiteit, Gelijkwaardigheid & Inclusie
 • Inclusief Leiderschap
 • Authentic Allyship
 • Amplify Empathie met Virtual Reality
 • Deactiveer Microagressies
 • Mitigeer onbewuste vooroordelen
 • Culturele Intelligentie
 • Intersectionaliteit op het werk
 • Neurodiversiteit
 • Mentale gezondheid
 • Moedige gesprekken voor productieve resultaten

Haar innovatieve gebruik van technische tools springt eruit als het gaat om het stimuleren van impactvol changemanagement en het bieden van boeiende en onvergetelijke leerervaringen.
Vivian is ook inzetbaar als workshopleider, interviewer of discussieleider.

Achtergrond Vivian Acquah

Met een fundament in bedrijfseconomie begon Vivian haar loopbaan als financieel consultant in het bedrijfsleven, bij de overheid en semi-overheid. Ze toonde een opmerkelijke veelzijdigheid en sloeg een brug tussen financiën en IT, waarbij ze uiteindelijk een belangrijke overstap maakte om IT-consultant te worden.

Geconfronteerd met zwangerschapsdiscriminatie, veranderde Vivian haar carrièrepad in een DGI-consultant, omdat ze een kritieke behoefte aan inclusieve werkomgevingen ontdekte. Ze richtte Amplify DEI op, waarmee ze organisaties begeleidt bij veel DGI-gerelateerde uitdagingen, van inclusief leiderschap en neurodiversiteit tot allyship, mentaal welzijn en het verminderen van onbewuste vooroordelen.

Vivian was genomineerd voor European Businesswoman 2023 (ESDP). Buiten consultancy om betrekt Vivian een wereldwijd publiek door haar rol als presentator van de LinkedIn Live shows ‘Let’s Humanize The Workplace’, ‘Cooking Back to Our Roots’, en als co-host van de ‘Global Inclusion in Practice Podcast’.

Interesse in een lezing van Vivian Acquah of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

ICI PARIS XL

"Wij hebben Vivian leren kennen in de voorbereidingen van onze Diversity day voor onze hoofdkantoor collega’s. Vivian was vanaf het begin oprecht betrokken en dacht met ons mee hoe wij deze dag het beste vorm konden geven. Vivian is gedreven en enthousiast en weet met haar interactieve manier van presenteren het publiek aan zich te binden!"

Raisin

"It was a pleasure to have Vivian facilitate her Amplify Inclusive Self-Leadership workshop. Vivian brought her substantial knowledge on everything DEI, and broke down a complex and sensitive topic into simple and relatable concepts. She held a safe space for us to ask questions, and share our vulnerabilities, while keeping the levels of engagement and energy high."

Beschikbaarheid en informatie

Vivian Acquah

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid