Sven Rickli

Drs. Sven Rickli is een high-end business projectmanager, managementconsultant en coach op het gebied van employee wellbeing & engagement. Hij is expert op het gebied van bedrijfscultuur en gedragsverandering en wordt ook wel ‘cultuurgoeroe’ en ‘geluksmanager’ genoemd. Met zijn brede wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring in de praktijk vergroot hij bevlogenheid en productiviteit op de werkvloer. Hoger rendement is hiervan het gevolg.

In zijn inspirerende en interactieve lezingen neemt hij iedereen mee in een nieuwe wereld. Hierin zullen thema’s als werkgeluk, bevlogenheid, stress en organisatiecultuur centraal staan. Daarnaast heeft hij, vanwege zijn promotie en projecten, veel ervaring rondom leiderschap, strategie, lifestyle, motivatie en inspiratie. Zijn lezingen zitten vol nieuwe en inspirerende inzichten en worden ook altijd gebracht met een vleugje humor.

Laat je inspireren door voorbeelden van succesculturen en je zult verrijkt worden met oplossingen op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap!

Mogelijke onderwerpen van Sven Rickli

  • Werkdruk
  • Stress
  • Werkgeluk
  • Bevlogenheid
  • Organisatiecultuur

Achtergrond Sven Rickli

Sven Rickli is strategisch directeur van Nolost Capital, een HR-business partner gericht op het meten en verbeteren van de bedrijfscultuur. Daarnaast is hij ook promovendus op het gebied van wellbeing in relatie tot performance. Het verband hiertussen toont hij aan vanuit onderzoeken, analyses en voorbeelden uit zijn jarenlange praktijkervaring bij vele toonaangevende en vooruitstrevende organisaties in Nederland.

Sven is gehonoreerd in de top 100 HR-experts en geaccrediteerd expert in duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie door het Ministerie SZW. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt bij vooruitstrevende bedrijven als KLM, Shell, DHL en Coca-Cola.

Rickli heeft onderzoek gedaan in Silicon Valley naar de HR-geheimen van de meest succesvolle organisaties van de wereld (Apple, Google, Facebook & Tesla). Hij schreef het succesvolle managementboek ‘Smile & Squeeze‘ en binnenkort wordt zijn tweede boek ‘De menselijke revolutie‘ uitgebracht. Daarnaast doet hij promotieonderzoek en is hij geregistreerd docent (CRKBO).

Hij is geïnspireerd in zijn werk door zijn levenspartner die ongeneeslijk verklaarde kanker overwon.

Persoonlijke missie Sven Rickli

Zijn persoonlijke missie is om geluk en kwaliteit van leven te verbeteren voor meer dan een miljoen mensen.

Sven Rickli inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 7422.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Sven Rickli SKU UPC Model

Geluk en motivatie hoe kun je dit behouden in een organisatie wanneer deze door verander proces gaat? Hoe help je je medewerkers na te denken over de

Apr 29, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Shell International 

Geluk en motivatie hoe kun je dit behouden in een organisatie wanneer deze door verander proces gaat? Hoe help je je medewerkers na te denken over de toekomst in het bedrijf maar misschien wel buiten het bedrijf. De masterclass van Sven Rickli van Nolost Capital biedt ruimte en tools over hoe jij als individu verder wilt en vragen beantwoord te krijgen als waar ligt nou mijn energie? Door het aanbieden van deze masterclass binnen onze organisatie hebben we onze medewerkers de mogelijkheid geboden om antwoorden te krijgen op vragen als deze. Onder leiding van Sven is er interactie in de groep, worden er ervaringen en emoties gedeeld die benodigd zijn om ervoor te zorgen dat jij als individu weer de regisseur kunt zijn van het heden. De masterclass heeft zeker bijgedragen aan het omzetten van negatieve energie naar positieve energie ten tijden van een reorganisatie en is zeer positief ontvangen bij onze medewerkers. Is vitaliteit belangrijk voor jouw organisatie dan is de masterclass een aanbeveling!


Sven Rickli is een bevlogen spreker en weet de luisteraar te inspireren. Zijn verhaal is actueel en gebaseerd oponderzoek. Een aanrader!

Apr 29, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Catharina Ziekenhuis 

Sven Rickli is een bevlogen spreker en weet de luisteraar te inspireren. Zijn verhaal is actueel en gebaseerd op
onderzoek. Een aanrader!


Sven Rickli kwam bij Vreugdenhil Dairy Foods spreken in de week van de werkstress afgelopen november 2018. Sven iseen inspirerende spreker die onze

Apr 29, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Vreugdenhil 

Sven Rickli kwam bij Vreugdenhil Dairy Foods spreken in de week van de werkstress afgelopen november 2018. Sven is
een inspirerende spreker die onze medewerkers wist te boeien door zijn vele ervaringen en presentatiekwaliteiten. Het
was een interactief programma en toegankelijk voor iedereen. Op deze manier werden onze medewerkers aan het denken gezet over het onderwerp geluk op de werkvloer.


5.0 5.0 5 5 Geluk en motivatie hoe kun je dit behouden in een organisatie wanneer deze door verander proces gaat? Hoe help je je medewerkers na te denken over de toekomst in het bedrijf maar m Sven Rickli
Page:
12