Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sven Rickli
Bewaar als favoriet

Sven Rickli

Sven Rickli spreekt over thema’s als werkgeluk, bevlogenheid, stress en organisatiecultuur. In het dagelijks leven assisteert hij bedrijven om aan te blijven sluiten bij veranderingen door een succesvolle organisatiecultuur neer te zetten en sociale innovatie te stimuleren.

Shell International

"Geluk en motivatie: hoe kun je dit behouden in een organisatie wanneer deze door een veranderproces gaat? De masterclass van Sven Rickli biedt inzichten op vragen als: hoe wil je verder en waar ligt nou mijn energie? Onder leiding van Sven is er interactie in de groep, worden er ervaringen en emoties gedeeld die benodigd zijn om ervoor te zorgen dat jij als individu weer de regisseur kunt zijn van het heden. De masterclass heeft zeker bijgedragen aan het omzetten van negatieve energie naar positieve energie ten tijden van een reorganisatie en is zeer positief ontvangen bij onze medewerkers. Is vitaliteit belangrijk voor jouw organisatie dan is de masterclass een aanbeveling!"

Sven Rickli

Drs. Sven Rickli is een high-end business projectmanager, managementconsultant en coach op het gebied van employee wellbeing & engagement. Hij is expert op het gebied van bedrijfscultuur en gedragsverandering en wordt ook wel ‘cultuurgoeroe’ en ‘geluksmanager’ genoemd. Met zijn brede wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring in de praktijk vergroot hij bevlogenheid en productiviteit op de werkvloer. Hoger rendement is hiervan het gevolg.

Tijdens zijn inspirerende en interactieve lezingen staan de thema’s werkgeluk, bevlogenheid, stress en organisatiecultuur centraal. Daarnaast heeft hij, vanwege zijn promotie en projecten, veel ervaring rondom leiderschap, strategie, lifestyle, motivatie en inspiratie. Zijn lezingen zitten vol nieuwe en inspirerende inzichten en worden ook altijd gebracht met een vleugje humor.

Mogelijke onderwerpen lezingen van Sven Rickli

  • Werkdruk
  • Stress
  • Werkgeluk
  • Bevlogenheid
  • Organisatiecultuur

Laat je inspireren door voorbeelden van succesculturen en je zult verrijkt worden met oplossingen op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap!

Achtergrond Sven Rickli

Sven Rickli is strategisch directeur van Nolost Capital, een HR-business partner gericht op het meten en verbeteren van de bedrijfscultuur. Daarnaast is hij ook promovendus op het gebied van wellbeing in relatie tot performance. Het verband hiertussen toont hij aan vanuit onderzoeken, analyses en voorbeelden uit zijn jarenlange praktijkervaring bij vele toonaangevende en vooruitstrevende organisaties in Nederland.

Sven is gehonoreerd in de top 100 HR-experts en geaccrediteerd expert in duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie door het Ministerie SZW. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt bij vooruitstrevende bedrijven als KLM, Shell, DHL en Coca-Cola.

Rickli heeft onderzoek gedaan in Silicon Valley naar de HR-geheimen van de meest succesvolle organisaties van de wereld (Apple, Google, Facebook & Tesla). Hij schreef het succesvolle managementboek ‘Smile & Squeeze‘ en binnenkort wordt zijn tweede boek ‘De menselijke revolutie‘ uitgebracht. Daarnaast doet hij promotieonderzoek en is hij geregistreerd docent (CRKBO).

Hij is geïnspireerd in zijn werk door zijn levenspartner die ongeneeslijk verklaarde kanker overwon.

Sven Rickli boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Catharina Ziekenhuis

"Sven Rickli is een bevlogen spreker en weet de luisteraar te inspireren. Zijn verhaal is actueel en gebaseerd op onderzoek. Een aanrader!"

Vreugdenhil

"Sven Rickli kwam bij Vreugdenhil Dairy Foods spreken in de week van de werkstress afgelopen november 2018. Sven is een inspirerende spreker die onze medewerkers wist te boeien door zijn vele ervaringen en presentatiekwaliteiten. Het was een interactief programma en toegankelijk voor iedereen. Op deze manier werden onze medewerkers aan het denken gezet over het onderwerp geluk op de werkvloer."

Transcom

"Sven heeft zowel tijdens zijn masterclass als daarbuiten een positieve energie. Werkgeluk is niet alleen iets dat hij vertelt, hij straalt het ook uit! Daarnaast is Sven inhoudelijk sterk en wat hij vertelt is gebaseerd op uitvoerig onderzoek of op uitgebreide ervaring. Hij weet de inhoud op een boeiende, interactieve en inspirerende manier over te brengen."

DHL Express Nederland

"Sven combineert losjes zijn gefundeerde kennis en een schat aan ervaring met een aanstekelijke dosis enthousiasme en gedrevenheid. Zijn empathie leidt daarnaast tot vlotte connecties die ervoor zorgen dat hij snel tot de kern kan doordringen. Dat alles kan hij vervolgens uitstekend verwoorden en omzetten in concrete content."

Beschikbaarheid en informatie

Sven Rickli

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid