Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

spreker boeken
Bewaar als favoriet

Spreker boeken

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Topdesk

Op korte termijn was het mogelijk twee sprekers te krijgen voor een online event. Fijn contact gehad met korte lijntjes. Erg tevreden over de organisatie achter despreker.nl

U wilt een spreker boeken voor uw seminar, congres of evenement? Een spreker boeken of meerdere sprekers boeken kunt u op deSpreker.nl doen. U kunt op deSpreker.nl rechtstreeks contact opnemen met de spreker of dagvoorzitter van uw voorkeur. U kunt in de rechterkolom van deze pagina direct beginnen met zoeken naar een spreker uit ons ruime aanbod van kwalitatief hoogwaardige sprekers of u kunt alle sprekers bekijken.

Spreker boeken: wat kost een spreker?
Op de website van deSpreker.nl staan sprekers uit verschillende expertisegebieden. U kunt zelf kiezen in welke prijscategorie u op zoek gaat naar een spreker. Wij hebben een ruim aanbod sprekers die professioneel maar toch betaalbaar zijn. deSpreker.nl zorgt ook voor transparantie door de prijscategorie waarin een spreker valt zichtbaar te maken voor bezoekers. Prijsverschil tussen sprekers heeft te maken met factoren als de bekendheid van een spreker, de expertise van een spreker en de senioriteit van een spreker. Op de website van deSpreker.nl kunt u naar sprekers zoeken met behulp van categorieën, zoekwoorden en prijscategorieën. Daarnaast helpen video’s en recensies van sprekers bij het vaststellen of een spreker geschikt is voor uw evenement. Goede sprekers zijn sprekers die spreken met passie en expertise. En die hoeven niet altijd duur te zijn.

Spreker boeken: wat is belangrijk?
Een evenement organiseren begint met de analyse van de doelgroep en doelstellingen. Wanneer de doelstellingen helder zijn is het mogelijk om de vorm en inhoud van het evenement te bepalen. Het is belangrijk dat de spreker die u kiest hier bij aansluit. Zo zijn er sprekers die uw boodschap met een komische insteek kunnen brengen. Hierdoor kunnen onderwerpen aangesneden worden die anders misschien uit de weg worden gegaan. Nadat u een spreker benaderd hebt kunt u in een (telefonisch) voorgesprek kennis maken en kijken of er een match is tussen spreker en opdracht/opdrachtgever.

Daarnaast is het belangrijk dat kosten voor de spreker binnen de projectbegroting passen. Reken ook uit hoeveel een spreker omgerekend kost per deelnemer en vergelijk dat eens met het bedrag dat je uitgeeft aan andere posten zoals de locatie, catering, mailing en dergelijke. Of plaats de kosten van een spreker over verandermanagement bijvoorbeeld in het kader van de organisationele veranderingen die gaan plaatsvinden. Tot slot wilt u natuurlijk een spreker die professioneel is. De sprekers op deSpreker.nl zijn allemaal een autoriteit in hun expertisegebied en een uitstekende keuze wanneer u een professionele spreker wilt boeken.

 

Bewaar als favoriet

Taal: Nederlands

Categorieën: Sprekers

Tags: Wat kost een spreker

Recensies

Topdesk

Op korte termijn was het mogelijk twee sprekers te krijgen voor een online event. Fijn contact gehad met korte lijntjes. Erg tevreden over de organisatie achter despreker.nlBeschikbaarheid en informatie Spreker boeken

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker