Op zoek naar een internationale spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Internationale spreker
Bewaar als favoriet

Internationale spreker

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ben je op zoek naar een internationale spreker voor jouw evenement? Door onze ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we jou goed ondersteunen bij het vinden en boeken van de juiste spreker die voldoet aan al jullie wensen. Neem vrijblijvend contact op met deSpreker.nl.

Internationale spreker

Ben je op zoek naar een internationale spreker voor jouw bijeenkomst, vergadering of congres? Wij beschikken -naast ons huidige aanbod op de website- ook over een uitgebreid netwerk aan internationale sprekers en hebben contact met diverse sprekersbureau’s in het buitenland.

Een aansprekende internationale spreker die de keynote van jouw evenement, congres of seminar verzorgt biedt een absolute meerwaarde voor jouw programma zijn. Buitenlandse sprekers bieden extra allure en autoriteit voor jouw event en zijn daarmee vaak een publiekstrekker.

Ervaring bemiddeling internationale sprekers

Wij bemiddelen regelmatig voor buitenlandse congressen of we halen voor onze klanten internationale gerenommeerde sprekers naar Nederland. Wij denken graag met je mee voor passende sprekers (uiteraard binnen jullie budget) en gaan vervolgens hun beschikbaarheid en tarieven voor je na. Uiteraard bemiddelen we ook tijdens het offertetraject en de boeking. Wij ontzorgen jullie tijdens het gehele zoek- en boekingstraject.

Online en hybride biedt extra mogelijkheden

Ben je op zoek naar een internationaal erkende topspreker? Nu events ook steeds vaker online gehouden worden of in hybride varianten wordt de drempel ook lager om een internationale spreker via een videoverbinding te laten spreken op jouw bijeenkomst.

Voorbeelden van bekende internationale sprekers

Aansprekend zijn bijvoorbeeld sprekers als Alain de Botton, Richard Branson, Amy Edmondson, Boyan Slat, Oprah Winfrey, Tony Robbins, Malala Yousafzai, Al Gore, Simon Sinek, Bear Grylls, Duncan Wardle, John Kotter, Daniel Kahneman of Rasmus Ankersen. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.

Neem gerust contact op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22 op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken of om advies in te winnen.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Internationale spreker

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid