Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Spreker inhuren
Bewaar als favoriet

Spreker inhuren

Een spreker inhuren en zoeken doet u op deSpreker.nl. Groot en divers aanbod hoogwaardige sprekers. Professioneel advies en recensies per spreker. Wat zijn de aandachtspunten?

Spreker inhuren

Een spreker inhuren regel je eenvoudig via deSpreker.nl. Vul op deze pagina vrijblijvend jouw contactgegevens en wensen in en onze consultants brengen jou snel in contact met een passende spreker voor jouw evenement, congres, vergadering of workshop.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Spreker aanvragen

 1. Zelf sprekers zoeken én vinden – Op onze website vind je ruim 650 hoogwaardige sprekers en dagvoorzitters met een uitgebreid profiel, inclusief video’s en reviews. We selecteren onze sprekers op expertise en passie voor spreken.
  • Zoek op onze website via de zoekbalk bovenaan of via de categorieën naar een thema of direct naar een naam. In de resultaten komen al snel één of meerdere sprekers naar voren.
  • Uiteraard kan je ook onze veelgevraagde sprekers bekijken.
  • Op ieder profiel kan je je contact- en evenementgegevens achterlaten, zodat wij direct aan de slag kunnen. Je mag al binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten.
 2. Óf vraag advies – Het ruime sprekersaanbod kan natuurlijk overweldigend zijn. Hoe weet je nou wie het paste past bij jouw event? Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het sprekersbranche en weten feilloos de juiste sprekers te vinden. Vul ons adviesformulier in en je ontvangt gratis advies, waarin we op basis van jouw wensen 2 tot 4 sprekers voorstellen.

Spreker inhuren: hoe wordt kwaliteit gewaarborgd?

 1. We werken alleen samen met kwalitatieve sprekers uit verschillende vak- en interessegebieden. Wanneer een spreker zich bij ons aanmeld, dan gaan we altijd na of deze spreker gezien kan worden als een expert in zijn / haar vakgebied en al voldoende ervaring heeft opgebouwd met spreken. Want niet iedere vakexpert is een goede spreker.
 2. Ook bezoeken we regelmatig lezingen van onze sprekers of komen ze langs bij ons op kantoor voor een kennismaking.
 3. Daarnaast controleren we steevast bij onze klanten hoe hun geboekte lezingen zijn bevallen. Hierbij kunnen ze er ook voor kiezen om hun recensie te plaatsen op Klantenvertellen.nl. Indien het voorkomt dat een klant wat minder tevreden is, dan bespreken we dit uiteraard ook zelf met onze sprekers.

Door met verschillende categorieën, prijscategorieën, zoekwoorden en recensies te werken kunnen bezoekers van de website zelf een onderscheid maken in het niveau/kwaliteit van de spreker.

Spreker inhuren: enkele aandachtspunten

 • Het voordeel van het boeken bij deSpreker.nl is dat je zeker weet dat je een professionele spreker inhuurt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. De sprekers op deSpreker.nl zijn allemaal aantoonbaar een expert in hun vakgebied en een goede keus wanneer je een professionele spreker wil inhuren.
 • Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de expertise van de spreker aansluit bij de doelstellingen en doelgroep van jouw evenement. Bij het profiel van de verschillende sprekers kan je lezen wat hun expertise is. De recensies en video’s geven je ook een goede indruk van de spreker.
 • Boek op tijd! Populaire sprekers worden vaak maanden tot zelfs een jaar van te voren al geboekt voor events, waardoor last-minute boekingen vaak niet lukken. We raden je aan om minimaal 2 maanden van te voren te boeken en bij sprekers als Erik Scherder of Margriet Sitskoorn zeker 6 tot 12 maanden van te voren.
 • Heb je nog vragen? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een kort en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen met de desbetreffende spreker. Zo weet je zeker dat er een match is (of niet).

Spreker zoeken en boeken

Hopelijk hebben we nu al aardig op weg geholpen. Zin om aan de slag te gaan? Gebruik dan de zoekmachine, onze zoekhulp op de homepage, onze categorieën of maak gebruik van onze uitgebreide sprekerskennis en vul het adviesformulier in.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels,  Duits,  Frans

Categorieën:

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Spreker inhuren

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid