Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Enrico Lacruz
Bewaar als favoriet

Enrico Lacruz

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Enrico Lacruz is een Nederlandse bokser die uitkomt in de lichtgewicht klasse tot 60 kilo. Lacruz plaatste zich voor de Olympische Zomerspelen van 2016 en 2021. Hij vertelt hoe je kan omgaan met tegenslagen en vooral hoe je er sterker uitkomt. Hij vertelt hoe je motivatie weer terug vind en kunt behouden. Ook weet Enrico raakvlakken te benoemen tussen topsport en ondernemen.

Enrico Lacruz

 “Boksen voelt voor mij als het leven: in het leven krijg je soms ook tegenslagen en daar moet je je doorheen slaan. Het leven geeft je tikken, privé of in je baan, en als je neergaat en blijft liggen, dan bereik je niks meer. Dat is in boksen net zo: ik kan toegeven aan mijn gevoelens, maar uiteindelijk win ik daar niks mee. Ik moet opstaan, het omarmen en kijken wat ik eraan kan doen.” – Enrico Lacruz

Over de lezing van Enrico Lacruz

De drang naar progressie, bij de absolute top horen en de weg daar naar toe heeft Enrico allemaal meegemaakt. Lacruz kan zijn inspirerende verhaal perfect vertalen naar ieder thema van bijeenkomst. Enrico weet wat hij moet doen en laten om bij de allerbeste ter wereld te horen. Hij vertelt tijdens zijn clinics en presentaties hoe je de hoge verwachtingen waar kan maken, maar ook hoe je kan omgaan met tegenslagen en vooral hoe je er sterker uitkomt. Hij vertelt hoe je motivatie weer terug vind en kunt behouden. Ook weet Enrico raakvlakken te benoemen tussen topsport en ondernemen. Alle voorbeelden gedurende de presentaties zijn ervaringen uit Enrico zijn eigen topsportcarrière.

Boksclinic

Enrico is ook beschikbaar voor een boksclinic bij jullie op locatie. Deze clinic kan gecombineerd worden met zijn lezing.

Achtergrond Enrico Lacruz

Enrico Lacruz is een Nederlandse bokser die uitkomt in de lichtgewicht klasse tot 60 kilo. Lacruz plaatste zich voor de Olympische Zomerspelen van 2016 door in eind juni de laatste vier te bereiken op het kwalificatietoernooi in Bakoe. Op de zomerspelen van 2016 bereikte hij de achtste finales. Bokser Enrico Lacruz werd elke dag wakker met dat ene doel: de Olympische Spelen van Rio. Daarna moest hij even de knop omzetten, en toen was het volle focus op weg naar Tokyo 2020. Enrico wist als enige Nederlandse bokser aanwezig te zijn op de Olympische spelen in Tokio van 2021.

Daarnaast is hij al zes jaar Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse. Hij heeft meerdere internationale bokstoernooien op zijn naam gezet. Enrico heeft voornamelijk naam gemaakt door in 2017 te winnen van drievoudig Wereldkampioen en tweevoudig Olympisch kampioen Lazaro Alvarez Estrada. Daarna won hij in 2018 het Gee Bee toernooi in Finland en werd hij verkozen als meest technische bokser van het toernooi.

Geïnteresseerd in een lezing van Enrico Lacruz?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Enrico Lacruz

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid