Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sander Schaepman
Bewaar als favoriet

Sander Schaepman

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Sander Schaepman is oud-recherchechef en veiligheidsexpert, en is bij het grote publiek bekend als recherchechef in het TV programma Hunted. Sander verzorgt sessies over ondermijning, leiderschap, integriteit en veiligheid. Sander neemt je mee langs zijn inspirerende en spannende ervaringen bij internationale opsporingsdiensten en andere overheidsdiensten waar hij leiding aan gaf.

Sander Schaepman

Sander Schaepman is bij het grotere publiek bekend als recherchechef van het spraakmakende TV-programma Hunted. Momenteel is hij één van de vaste deskundigen bij 112Vandaag.

Sander heeft een indrukwekkende carrière bij de politie achter de rug. Al 35 jaar is hij werkzaam in leidinggevende functies, vooral non-profit, van operationeel naar strategisch niveau, waaronder bij internationaal opererende Kernteams Zware Georganiseerde Criminaliteit van de Nederlandse politie. Sander werkte samen met verschillende internationale opsporingsdiensten. Hij heeft lokaal gewerkt in o.a. West-Europa, Libanon, Turkije en Colombia.

Door zijn ervaring heeft hij een sterke politiek-/bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld en is hij zeer bedreven in het leidinggeven in crisissituaties. Deze sensitiviteit en zijn passie voor ethiek en kennis op het gebied van veiligheid zet hij nu in voor zijn rollen als bestuurs- en directieadviseur, leidinggevende van crisisorganisaties, en als keynote speaker op het gebied van ondermijning, veiligheid, leiderschap en integriteit.

Onderwerpen waar Sander Schaepman over heeft in zijn lezing:

  • Leiderschap
  • Integriteit
  • Ondermijning
  • Veiligheid
  • Crisismanagement
  • Teamkracht
  • Professionaliteit

Interesse in een lezing van Sander Schaepman?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Sander Schaepman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid