Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

De ultieme kerstlezing
Bewaar als favoriet

De ultieme kerstlezing

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Het einde van het jaar komt er weer aan. Tijd om terug te blikken, vooruit te kijken en even stil staan. Annemarieke Driessen en Mark van Beek nemen je mee in een inspirerend kerstverhaal. Een verhaal over winnen en overwinnen, over tegenslag en mentale veerkracht.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

De ultieme kerstlezing

Het einde van het jaar komt er weer aan. Tijd om terug te blikken op dit bijzondere jaar, maar ook om vooruit te kijken. Annemarieke Driessen en Mark van Beek nemen je mee in een inspirerend kerstverhaal. Op een interactieve en persoonlijke manier. Een verhaal over verandering waar je niet om vraagt, over winnen, overwinnen en mentale veerkracht. Kortom, een tweeluik dat je met een glas in je hand veerkracht én inspiratie geeft voor het nieuwe jaar!

Annemarieke en Mark confronteren mensen op hun (digitale) kerstborrel of kerstbijeenkomst op een positieve wijze met een indrukwekkend verhaal. Even stilstaan, vooruitkijken en pas op de plaats. Waar stond je, waar sta je nu en waar ga je naar toe?

Thema’s

  • Waar kies jij voor in 2022?
  • Welke veranderingen staan ons te wachten in 2022?
  • Welke keuze maak jij?
  • Wat gun jij de ander in 2022?
  • Op wie wil jij een toost uitbrengen?

De sprekers

Annemarieke Driessen spreekt en traint, raakt en lacht, staat stil en zet je in beweging! Over persoonlijk leiderschap, overwinnen, klantgerichtheid en omgaan met een verandering. In 2005 werd Annemarieke geconfronteerd met een spontane dwarslaesie. Ze mag dan een dwarslaesie hebben, ze ís het niet. Deze ervaring alsook haar ondernemerschap, hospitality skills en veerkrachtige en optimistische persoonlijkheid maken haar uniek. Met inspirerende voorbeelden en kennis weet zij veel thema’s te raken en zet ze mensen in beweging.

Mark van Beek is spreker, trainer en coach op het gebied van mentale veerkracht, commerciële vaardigheden en onderhandelen. Hij weet als geen ander dat de mate van succes grotendeels wordt bepaald door de juiste mindset. Ook voor professionals in organisaties. Mark heeft ook een passie voor sport en combineert de lessen uit de topsport met zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven. In zijn boek ‘Over Winnen’ beschrijft hij aan de hand van de verhalen van tien topsporters, wat jij als professional van topsporters kunt leren.

Interesse in de ultieme kerstlezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie De ultieme kerstlezing

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker