Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

online magic show van Hans Kazàn
Bewaar als favoriet

Online magic show door Hans Kazàn

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Stand-up goochelaar en entertainer Hans Kazàn verzorgt voor jouw publiek een live online magic show. Een verbluffend interactief optreden van 20 minuten waarbij al je gasten eerste rang zitten!

Centraal Beheer

"Onlangs organiseerden wij een Online Event voor onze medewerkers van Centraal Beheer Bedrijven. Omdat onze medewerkers al geruime tijd vol overgave thuiswerken, wilden we ze dit keer verrassen. Een live online goochelshow, zou dat werken? in de korte voorbereidingstijd die we hadden stemde Hans Kazàn alles persoonlijk met me af. Ook dan is hij de vriendelijkheid zelve en een online magic show vanuit Spanje was geboren!! Als mystery guest wist Hans met zijn vriendelijke lach, zijn charme en verbluffende goocheltrucs onze medewerkers een aantal mooie magische momenten te bezorgen, waar ze nog lang van kunnen nagenieten. - Jolanda Raaijman"

Online magic show van Hans Kazàn

Verras je medewerkers of relaties met een live online magic show van Hans Kazàn. Een verbluffend interactief optreden van 20 minuten waarbij al je gasten eerste rang zitten!

Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met magic en een grote dosis humor! En nu kan hij voor jouw gezelschap ook een live online magic show verzorgen.

Het optreden wordt live gestreamd vanuit zijn woonplaats in Spanje. Hans heeft inmiddels al behoorlijk wat ervaring met online magic shows. Hoe wordt zo’n interactieve show ervaren? De chat stroomt meestal vol met leuke reacties van de deelnemende medewerkers/thuiswerkers/ relaties. Een korte greep:

  • “Hij is het écht”
  • “Epic”
  • “Dit is super leuk”
  • “Peter, je mond staat open” (over een medewerker die vol verbazing ziet dat Hans de door hem gekozen kaart uit een citroen tevoorschijn haalt)
  • “Briljant”
  • “Jongens, wat een verrassing! Hans Kazàn bij mij thuis op de keukentafel”

Achtergrond Hans Kazan

In 1973, twintig jaar jong, werd Hans Kazàn prijswinnaar tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment kwam zijn carrière terecht in een stroomversnelling. Met niet aflatende energie verzorgde Hans – jaar in jaar uit – ontelbare shows in theaters en groeide al snel uit tot een bekende en populaire televisiepersoonlijkheid. Magische televisieshows – die hij zelf produceerde en presenteerde- evenals talloze amusementsprogramma’s van zijn hand waren met grote regelmaat op televisie te zien.

Van zijn populaire spelprogramma “Prijzenslag” (Internationaal bekend als “The price is right”) werden maar liefst 880 succesvolle afleveringen op TV uitgezonden.

Willen jullie de online magic show van Hans Kazàn boeken?

Dat kan! Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online magic show door Hans Kazàn

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid