Op zoek naar een inspirerende spreker over accountancy?

Richard-Knops
Bewaar als favoriet

Richard Knops AA

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Richard is een gepassioneerd accountant met een missie. Accountants zijn vandaag zoveel meer dan de boekhouders van vroeger. Hij wil met zijn verhalen uit de praktijk invloed uitoefenen op de accountancy en de branche verder helpen.

Exact Software

"Geslaagd event dankzij Richard Knops! Dankzij de snelle service en overzichtelijke service hebben we samen met Richard een prachtig event kunnen hosten. Richard is erg kundig en verteld met veel enthousiasme over het onderwerp. Mede door zijn bijdrage was het event een succes!"

Richard Knops AA

Richard Knops AA is sinds 2013 afgestudeerd accountant en ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van accountants. Hij is dagelijks actief binnen de accountancy en wordt gezien als één van de weinige influencers binnen de accountancy.

Vanuit Richard’s rol als gepassioneerd accountant is hij actief binnen het midden- en kleinbedrijf. Hij helpt ondernemers op het gebied financiën, maar ook strategie, innovatie en leiderschap. Want een accountant gaat vandaag voorbij de cijfers. Wat telt is analyse, advies en toekomstvisie. Er zijn maar weinig andere beroepen dan accountant die zo’n sterke invloed hebben op strategie, is zijn overtuiging.

Daarnaast is Richard auteur voor onder andere Accountant.nl, Accountancy van Morgen en Accountantweek. Ook schreef hij de bestseller ‘Waarom Ben Ik Accountant’, dat verkrijgbaar is meer dan tien landen en verplichte kost is in menig workshop.. Hierover sprak hij tijdens de Accountancy Expo 2023.

Onderwerpen waar Richard Knops over spreekt

Als spreker gaat hij graag in gesprek met anderen en bespreekt hij relevante thema’s binnen de accountancy. Mensen zijn voor accountants van groter belang dan cijfers, is zijn boodschap. 

  • Lezing 1: Gespreid leiderschap binnen de accountancy
    Een inspirerende lezing over gespreid leiderschap binnen de accountancy. Hierbij bepaalt de affiniteit, expertise en ervaring met een vraagstuk je rol als leider of volger. Leer hoe accountants elkaar met gespreid leiderschap invloed gunnen tot vernieuwing.
  • Lezing 2: Waarom Ben Ik Accountant’
    Hoe accountants jongeren inspireren tot actie. Richard wil een hele community in beweging brengen om de accountancy studenten van morgen te overtuigen om te kiezen voor een beroep met toekomst.

Interesse in een lezing of workshop van Richard Knops AA?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Blogs van Richard Knops AA

Lees meer
Waarom ben ik accountant?
'Waarom Ben Ik Accountant' is een initiatief van gepassioneerd accountant Richard Knops dat de focus legt op de positieve aspecten van het vak. Het wil niet alleen het personeelstekort in de accountancy aanpakken, maar ook een nieuwe generatie inspireren door de intrinsieke motivaties te benadrukken.

Beschikbaarheid en informatie

Richard Knops AA

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid