Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Martin de Bruin
Bewaar als favoriet

Martin de Bruin

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Martin de Bruin is een ervaren interim risicomanager, business consultant, gecertificeerd agile coach en financieel trendwatcher. Martin spreekt met passie over FinTech en Artificial Intelligence en hoe dit kan worden vertaald naar nieuwe businessmodellen en procesoptimalisatie. Hij geeft lezingen over financiële trends en risico’s en hoe deze kunnen worden omgezet in kansen.

Pier van Gosliga (Countus)

"Martin heeft een workshop over fintechs gegeven aan Countus Accountants en adviseurs. Diverse leidinggevenden en belangstellenden hebben deze presentatie bijgewoond. Het was een mooie en prikkelende workshop wat de Countus organisatie stof tot nadenken heeft gegeven."

Martin de Bruin

Martin de Bruin is een ervaren interim risk manager, business consultant, agile coach en financieel trendwatcher. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector, waarvan de laatste 17 jaar als zelfstandig consultant. Als consultant heeft Martin gewerkt voor heel veel verschillende opdrachtgevers in de financiële sector en zichzelf ontwikkeld als een onafhankelijk en visionair denker.

Martin ziet het als zijn missie om bedrijven en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling door in te spelen op trends in de financiële sector, zoals nieuwe Europese wet- en regelgeving, wijzigingen in klantbehoeften en nieuwe technologieën, zoals Artificial Intelligence en FinTech. Niet alleen kijkt hij hierbij naar de kansen, maar ook naar de risico’s (en hoe je deze in kansen kan omzetten). Martin inspireert, denkt vanuit een Growth mindset, en daagt je uit om te groeien. Martin heeft bovendien de gave om ingewikkelde materie op een zeer heldere en laagdrempelige manier over te brengen op het publiek.

Onderwerpen waar Martin de Bruin over spreekt

  • FinTech (Financiële Technologie)
  • Risicomanagement
  • AI (Artificial Intelligence)
  • Trends en risico’s in de financiële sector
  • Open banking, Open finance, Open data
  • BigTech (Google, Facebook o.a. in de financiële sector)
  • Europese wet- en regelgeving (bijv. AI Act, CSRD, PSD2 en PSD3, Sustainability o.a.)
  • Publicaties toezichthouders (AFM, DNB bijvoorbeeld)

Over Martin de Bruin

Martin de Bruin werkt al 25 jaar in de financiële sector waarvan de laatste 17 jaren als succesvol zelfstandig business- en risk consultant. Zo heeft hij opdrachten uitgevoerd voor diverse banken, verzekeraars, een leasemaatschappij, een toezichthouder en enkele agentschappen. Hij kan onder andere Rabobank, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Friesland Bank, DUO en Univé tot zijn klanten rekenen. Zijn opdrachten omvatten onder meer strategisch risicomanagement, training & agile coaching en productmanagement.

Hij is aan de Rijksuniversiteit in Groningen afgestudeerd in Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties, waarbij de focus lag op economie, macro economische betrekkingen en Europees recht. Later heeft hij aan de Open Universiteit zijn onderwijsbevoegdheid in de Economie behaald waarmee hij les kan geven aan HBO-instellingen.

Zijn voorkeur gaat echter uit naar het geven van lezingen en trainingen aan het bedrijfsleven, omdat hij hun taal goed spreekt en zich goed kan inleven in de bedrijven in de financiële sector. Omdat hij regelmatig ziet dat bedrijven en organisaties worstelen met efficiënt en effectief risico- en verandermanagement, heeft hij zijn certificering als Agile Coach behaald en binnenkort de ISO 31000 Risicomanagement certificering. Hiermee heeft hij voldoende tools in huis om bedrijven en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling tot wendbare, innovatieve en risico- en duurzaam bewuste organisaties.

Interesse in een lezing van Martin de Bruin?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Malou Planteijdt (Snelstart)

"Martin heeft een boeiend webinar gegeven voor boekhoud- en administratiekantoren die werken met SnelStart. Hij heeft op overzichtelijke manier uiteengezet wat de opkomst van AI en PSD2 voor deze beroepsgroep kan betekenen in de toekomst. Met een heldere uiteenzetting van risico’s en mogelijkheden en interactieve elementen heeft hij zeker de nieuwsgierigheid aangewakkerd."

Beschikbaarheid en informatie

Martin de Bruin

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid