Op zoek naar een inspirerende spreker over cybersecurity en digitale weerbaarheid?

Rick van der Kleij
Bewaar als favoriet

Rick van der Kleij

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Rick van der Kleij spreekt met veel enthousiasme over cybersecurity en de rol van mensen, processen en techniek om te komen tot meer cyberweerbaarheid binnen bedrijf en maatschappij.

Crisicom

"Goede samenwerking met deSpreker.nl en uitstekende voorbespreking en voorbereiding door spreker Rick van der Kleij. De uitvoering was perfect, Rick was ruim op tijd, had zich goed voorbereid en een maatwerkpresentatie gemaakt die geheel aansloot op de klantbehoefte."

Rick van der Kleij

Dr. Rick van der Kleij is psycholoog en werkt al meer dan 10 jaar als senior onderzoeker en adviseur cybersecurity bij de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek TNO. Per 1 januari 2024 is Rick tevens professor (lector) Cyberweerbare organisaties bij Avans hogeschool.

Rick is ervan overtuigd dat een integrale aanpak van cybersecurity, waarbij mensen, processen en techniek in samenhang worden bekeken, de sleutel is tot meer cyberveiligheid. Naar zijn mening hoort er balans te zijn in onze aandacht voor deze elementen. Met alleen aandacht voor technologie ontstaat geen cybersecurity.

Over de lezingen van Rick van der Kleij

Technologie alleen kan nooit algehele cybersecurity garanderen, ook al kunnen technologische ontwikkelingen deze uiteraard aanzienlijk vergroten. Een meer integrale aanpak is nodig. Die rekening houdt met alle elementen in het systeem. Niet alleen met aandacht voor de technologie en mensen. Maar ook met aandacht voor de procedures, cultuur en het beleid.

Rick biedt altijd maatwerk in zijn lezingen. Vanuit een actueel dreigingsbeeld en op basis van wetenschappelijke inzichten vertelt hij hoe ondernemers of organisaties meer cyberweerbaar kunnen worden. Wat is dat eigenlijk cyberweerbaarheid? En waar moeten zij dan in investeren? En hoe kunnen bestuur en de medewerkers daaraan bijdragen? Samen met het publiek gaat hij op zoek naar de antwoorden deze vragen.

Mogelijke thema’s keynotes

  • Cybersecurity: processen, techniek en vooral de mens
  • Medewerkers meer bewust maken van nut en noodzaak cybersecurity
  • Hoe vergroot je als organisatie je cyberweerbaarheid?
  • Security awareness & gedrag

Rick boeken voor een lezing?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Vinci Energies

"Rick heeft de integrale aanpak onderstreept bij het creëren van Cyber Security beleid. Het gaat niet alleen over technologie maar zeker ook over gedrag van leiders en medewerkers. Wij organiseerden een Cyber security crisis oefening om naast awareness ook onze procedures te beproeven. De lezing van Rick ging weliswaar voor velen over bekend terrein, maar het was goed om de integrale aanpak te zien en met de neus op de feiten te worden gedrukt. Je bent er nooit klaar voor….."

Beschikbaarheid en informatie

Rick van der Kleij

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid