Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Don Eijndhoven
Bewaar als favoriet

Don Eijndhoven

Don Eijndhoven spreekt met duidelijk aanwezige passie over de thema’s: cyber security, digitale geopolitiek, cybercrime, online privacy en cyber warfare.

Tallpack International BV

"Verrassend confronterend! Don geeft op een eenvoudige manier inkijk in ons mensengedrag en hoe "boefjes" hier een professionele organisatie om heen bouwen. De eenvoud om "in te breken" en het verdienmodel erachter wordt helder weergegeven."

Don Eijndhoven

Don Eijndhoven spreekt met duidelijk aanwezige passie over onderwerpen die hem boeien: cyber security, digitale geopolitiek, cybercrime, online privacy en cyber warfare. Zijn vermogen voor het reduceren van complexe technische vraagstukken tot goed te begrijpen taal maakt de doorgaans onzichtbare digitale wereld zichtbaar en transparant voor de toehoorder.

Als spreker krijgt hij vaak veel interesse voor zijn passie: digitale oorlogsvoering en geopolitiek. Don Eijndhoven is iemand met sterke communicatieve vaardigheden en een vermogen om technisch complexe issues te vertalen naar begrijpelijk Nederlands.

Onderwerpen waar Don Eijndhoven over spreekt:

  • Cyber Security in zijn breedste vorm
  • Online Privacy vraagstukken, zoals ook de AVG/GDPR
  • Digitale Geopolitiek
  • Digitale oorlogsvoering (cyber warfare)
  • Cybercrime
  • Digitale strategie (in relatie tot veiligheid)

Expertise Don Eijndhoven

De expertise van Don Eijndhoven is het in zijn geheel op orde te brengen van informatiebeveiliging. Zijn kracht ligt vooral op het strategische vlak, en dankzij zijn technische achtergrond kan hij hier handen en voeten aan geven. Don werkt dan ook doorgaans als interim Hoofd Informatiebeveiliging. Hij stelt dan de strategie, de roadmap en het informatiebeveiligingsbeleid op voor de organisatie.

Don houdt zich bezig met hoe organisaties zelf in elkaar zitten. Dan deduceert hij wat voor hen het belangrijkste is en hoe ze daarmee omgaan. Dat neemt hij mee in zijn aanpak zodat de verbeteringen ook daadwerkelijk uitvoerbaar en praktisch zijn. Het resultaat is dat organisaties over de hele linie een sterke verbetering zien in hun ‘security posture’. Men krijgt ineens inzage in wat er op hun netwerken gebeurt, of ze daadwerkelijk worden aangevallen en zo ja, hoe vaak en door wie. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze er dan ook iets mee kunnen doen, en dat is regelmatig niet het geval bij aanvang. Kortom: men is aantoonbaar veiliger.

Achtergrond Don Eijndhoven

Don (1980) is geboren en getogen in Nieuwegein. Na een korte, onvervullende carrière als elektricien is hij in de IT gerold en is hier eigenlijk opgegroeid. Don is ooit begonnen als helpdeskmedewerker en uiteindelijk doorgegroeid naar IT architect alvorens de overstap te maken naar informatiebeveiliging. Self-made kun je hem wel noemen, met een hele lijst aan zelf-gefinancierde opleidingen op zijn naam.

Na de overstap naar Cyber Security is hij in de ‘cyber warfare’ terechtgekomen door uitgenodigd te worden voor een Amerikaanse denktank (CSFI) op dit gebied. Daar is ook zijn sprekerscarrière begonnen, met als een van de eerste lezingen op de NATO Cyber Conflict conference te Tallinn. Sindsdien is Don Eijndhoven zowel nationaal als internationaal regelmatig op het podium te vinden.

Don Eijndhoven boeken als spreker?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graagverder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Don Eijndhoven

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid