Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tycho Luijten
Bewaar als favoriet

Tycho Luijten

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Tycho is eigenaar van Dapper – The Growth Agency; een bureau dat in 4 jaar is uitgegroeid tot een marktleider in B2B Marketing. Tycho is een rasondernemer en heeft vóór Dapper meerdere andere bedrijven gebouwd. In alles komt één passie duidelijk naar voren: marketing.

Bas Seeters Marketing Directeur bij Merieux

"You expertly and enthusiastically took us through what is clearly a subject you have mastered. You gave us practical insights that we can implement immediately, you also challenged us on our day-to-day situation. We have clear input to draw up our marketing plans. "

Tycho Luijten

Tycho Luijten houdt zich bezig met B2B marketing. Hij is een voorloper in de wereld van marketing en stelt zich continue de vraag: hoe kan marketing beter, slimmer en effectiever.

Tycho: “B2B marketing is stuk. Al 10 jaar lang zit er weinig tot geen beweging in de manier waarop marketing uitgevoerd wordt. De gemiddelde B2B marketeer gebruikt ouderwetse tools, technieken en frameworks. Grote advertentiebudgetten worden hiermee verspilt aan niet renderende campagnes, er worden verkeerde KPI’s gesteld en de afdelingen Marketing en Sales werken slecht samen. De meeste B2B marketeers hebben door al het voorgaande vaak moeite met het aanduiden van hun return on investment (ROI).”

Tycho heeft een frisse visie op hoe je op het juiste moment de juiste mensen bereikt met de juiste boodschap. Tycho blijft tijdens zijn lezingen niet hangen in theorie, maar komt met zeer praktische tips.

Onderwerpen waar Tycho Luijten over spreekt

  • B2B Marketing
  • De toekomst van Marketing
  • Marketing
  • Demand Generation

Persoonlijke achtergrond Tycho Luijten

Tycho is tijdens zijn studie Marketing Management aan de Erasmus Universiteit begonnen met ondernemen. Sindsdien heeft hij 10+ initiatieven gestart, van een bedrijf in kerstpakketten tot proteïnerepen met krekels, een recruitment app en verschillende webshops. Overal komt één passie heel duidelijk naar voren: Marketing. Toen Tycho startte met The Growth Agency was hij 26 jaar oud, 4 jaar later is Dapper uitgegroeid tot een marktleider. Dapper heeft zich gespecialiseerd in de meeste innovatieve marketing voor B2B marketing. Tycho is momenteel volledig gefocust op Dapper, waarmee hij vastbesloten is de grenzen over te gaan.

Interesse in een lezing van Tycho Luijten?

Tycho brengt zijn boodschap duidelijk, met veel energie en weinig opsmuk. Het resultaat is dat je als marketeer direct aan de slag kunt met het verbeteren van jouw marketing aanpak.

Meer weten wat Tycho voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Tycho Luijten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid