Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Machiel Karels
Bewaar als favoriet

Machiel Karels

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Machiel Karels is directeur van Wij-leren.nl, het kennisplatform voor het onderwijs. Vanuit Wij-leren.nl begeleidt hij verandertrajecten om kindgericht en gepersonaliseerd onderwijs te realiseren.  Het is zijn passie het leervermogen van leerlingen en leraren te versterken.

Tabijn

"We waren heel specifiek op zoek naar een bepaalde spreker en vonden die via jullie website. De contacten verliepen vlot, de offerte kwam heel snel, de kwaliteit van de dienstverlening is goed. De prijs is relatief hoog. Dat maakt dat ik een volgende keer eerst verder zal zoeken of direct contact mogelijk is maar anders jullie wel weer benaderen. Met Machiel Karels is persoonlijk afgestemd en dat was prettig. Het webinar had hoge kwaliteit."

Machiel Karels

Machiel Karels is directeur van Wij-leren.nl, het kennisplatform voor het onderwijs. Hij heeft uitgebreide kennis van de onderwijskundige theorie en heeft bovendien ruime praktijkervaring binnen het onderwijs. Dit weet hij op heldere wijze aan elkaar te verbinden.

Machiel begeleidt verandertrajecten op weg naar kindgericht en gepersonaliseerd onderwijs. Hij is hierbij in staat om deze complexe trajecten terug te brengen tot overzichtelijke fasen en een heldere route. Hierdoor worden schoolteams extra gemotiveerd om hun pedagogische hart te volgen en het onderwijs meer kindgericht te maken. Het is zijn passie om mee te helpen het onderwijs te transformeren naar een structuur die bij elk kind past en die toch werkbaar is voor leraren.

Onderwerpen waar Machiel Karels over spreekt

  • Kindgericht onderwijs
  • Pedagogisch tact
  • De school als lerende organisatie
  • Onderwijskwaliteit
  • Onderzoekend leren
  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • 21e -eeuwse vaardigheden

Over Machiel Karels

Machiel Karels begon zijn onderwijsloopbaan in het speciaal basisonderwijs. Daar werd hij – rechtstreeks van de Pabo – behoorlijk ondergedompeld in leer- en gedragsproblemen van kinderen. Na een aantal jaren van lesgeven en studie, ging Machiel als onderwijsadviseur aan de slag bij Driestar Onderwijsadvies. Daar begeleidde hij schoolteams in het omgaan met verschillen tussen kinderen. Ook verzorgde hij workshops en studiedagen over sociaal-emotionele thema’s.

Vervolgens maakte Machiel de overstap naar ParnasSys, waar behoefte was aan een onderwijskundig medewerker. Ruim 10 jaar later verliet Machiel ParnasSys om in deeltijd als onderwijsadviseur aan de slag te gaan bij De Lerende School.

Hij is tevens directeur van dit onderwijskundig kennisplatform Wij-leren.nl. Vanuit Wij-leren.nl begeleidt hij verandertrajecten om kindgericht en gepersonaliseerd onderwijs te realiseren.

Machiel Karels boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Machiel Karels

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid