Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marieke Grondstra
Bewaar als favoriet

Marieke Grondstra

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Marieke Grondstra is veranderkundige, trainer en coach. Ze leidt haar eigen bedrijf, Generatie STORM, dat generaties wakker schudt en hun dromen waar laat maken zodat de hele organisatie ervan opbloeit. In mei 2012 kwam haar boek ‘Ygenwijs’ uit, waar generatie Y aan het woord is over werken en samenwerken met de andere generaties.

Fluor

"We learned a lot about generation Y today. Now we know what they want in their working life, what they value and what they dislike it is much easier to motivate Gen Y. The interaction between Gen Y and other generations in the working environment has been put under a microscope, and that was very necessary and useful! It is clear that there are some challenges about working with Gen Y in a classical company structure, and things really need to be updated. We are going to make leeway for this young generation."

Marieke Grondstra

Marieke Grondstra is veranderkundige, trainer en coach en is werkzaam bij Kessels & Smit, the learning company. Ze is de oprichter van Generatie STORM, het organisatie adviesbureau dat bewustzijn omtrent de verschillende generaties op de werkvloer creëert én deze diversiteit als startpunt voor innovatie inzet. In mei 2012 kwam haar boek ‘Ygenwijs’ uit, waar generatie Y aan het woord is over werken en samenwerken met de andere generaties.

De rol van generaties binnen organisatie ontwikkelingstrajecten is onvoorstelbaar groot. Iedere generatie heeft andere kenmerken en kwaliteiten, en kijkt met een andere bril naar werk. Marieke maakt generaties bewust van hun eigen kracht zodat de talenten van ieder individu en elke werkende generatie effectief ingezet kunnen worden binnen de organisatie. Dat doet ze door generaties samen te brengen en te mobiliseren, zodat ze hun eigen leiderschap op pakken en echt impact kunnen hebben.

Het thema ‘generatie leren’ speelt in de huidige tijd binnen organisaties een steeds belangrijkere rol. Met name de koppeling tussen de jonge en oude generatie is van groot belang om ook in de toekomst de veranderingen van binnenuit en buitenaf het hoofd te kunnen bieden en daar innovatief op te kunnen inspelen. De uitdaging hierin ligt om de vernieuwingskracht van elke generatie met elkaar in verbinding te brengen door op een passende manier leiding te geven aan iedere generatie en daarbij een aantrekkelijk werkgever te zijn. Deze factoren zorgen in samenhang voor een duurzaam personeelsbestand in de toekomst

Onderwerpen waar Marieke Grondstra over spreekt

  • learning & development
  • diversiteit
  • duurzame inzetbaarheid
  • generatieleren
  • generatie Y / Millennials

Lees ook haar blog Generatie Y hard getroffen door crisis.

Interesse in een lezing van Marieke Grondstra?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marieke Grondstra

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid