Frans Wijngaarden – muzikale voorstelling(en) over eigenaarschap

De missie van Frans van Wijngaarden is mensen en organisaties uitdagen om die resultaten te realiseren die er voor hen toe doen. Maak iets van je leven, en dan bij voorkeur iets wat voor jou belangrijk is. Wees in dit kader gruwelijk eerlijk en altijd bereid te leren.

Ben jij op zoek naar inspiratie, inhoud en muziek voor een studiedag, conferentie of kick-off? Dan nemen gitarist Ben Blaauw en Frans Wijngaarden, auteur van het boek ‘Eigenaarschap’, je mee op een reis langs de verschillende aspecten van eigenaarschap. In de één uur durende voorstelling laten zij zingend, gitaarspelend en vertellend horen hoe je de voor jou belangrijke resultaten kunt realiseren. Neem initiatief, stap over je angst heen en maak je stip op de horizon werkelijkheid. De voorstelling is vernieuwend, swingend en confronterend. En ook bedoeld voor professionals en leidinggevenden die aan het begin staan van een verander- of ontwikkeltraject.

Met zijn verhaal en muziek raakt Frans je, inspireert je ook om aan de slag te gaan om tot prachtige resultaten te komen. In combinatie met het boek maken ze een aantal handvatten concreet. Je weet na afloop van de voorstelling als deelnemer wat je te doen staat en je hebt er zin en vertrouwen in, daarnaast commitment en engagement.

Eigenaarschap
Het thema “eigenaarschap” is een zeer actueel thema en past naadloos in het huidige tijdsbeeld waarin veranderingen elkaar in razend tempo opvolgen. Het enige constante is de verandering! De kern is: hoe houd ik koers en ook; Hoe blijf ik de regie houden over mijn eigen resultaten?

Onderwerpen waar Frans Wijngaarden over spreekt

  • Welke resultaten doen er voor mij het komende jaar toe? Heb ik dat scherp? Zijn ze inspirerend?
  • Hoe stuur en organiseer ik mezelf in het kader van deze resultaten?
  • Leren in het kader van deze resultaten?
  • Hoe zet ik goede stappen buiten m’n comfortzone als dat goed is om tot resultaten te komen?
  • Hoe manage ik mijn brein, hoe houd ik goede focus?

Persoonlijke achtergrond

Frans Wijngaarden is ondernemer, executive coach, spreker en auteur van de boeken ‘veel succes’ en ‘eigenaarschap’. Ook is Frans scherp en zakelijk en dringt makkelijk tot de kern door bij zijn klanten. Daarnaast legt hij makkelijk de uitdagingen op tafel en kan hierdoor snel waarde toevoegen.

 

Interesse in een lezing van Frans Wijngaarden of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field