Frans Wijngaarden
Bewaar als favoriet

Frans Wijngaarden

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Frans verbindt mensen door verhalen te vertellen en de deelnemers mee te nemen in dit geheel, waar we ons allemaal in herkennen en door zijn levendige stijl kan je je jezelf er makkelijk in verplaatsen en komt hij snel tot de kern, waardoor deelnemers snel ook gaan nadenken over hun eigen kunnen en handelen.

Frans Wijngaarden

Ben jij op zoek naar inspiratie, inhoud en muziek voor een studiedag, conferentie of kick-off? Dan nemen gitarist Ben Blaauw en Frans Wijngaarden, auteur van het boek ‘Eigenaarschap’, je mee op een reis langs de verschillende aspecten van eigenaarschap. In de één uur durende voorstelling laten zij zingend, gitaarspelend en vertellend horen hoe je de voor jou belangrijke resultaten kunt realiseren. Neem initiatief, stap over je angst heen en maak je stip op de horizon werkelijkheid.

Met zijn verhaal en muziek raakt Frans je, inspireert je ook om aan de slag te gaan om tot prachtige resultaten te komen. In combinatie met het boek maken ze een aantal handvatten concreet. Je weet na afloop van de voorstelling als deelnemer wat je te doen staat en je hebt er zin en vertrouwen in, daarnaast commitment en engagement.

Onderwerpen waar Frans Wijngaarden over spreekt

  • Welke resultaten doen er voor mij het komende jaar toe? Heb ik dat scherp? Zijn ze inspirerend?
  • Hoe stuur en organiseer ik mezelf in het kader van deze resultaten?
  • Leren in het kader van deze resultaten?
  • Hoe zet ik goede stappen buiten m’n comfortzone als dat goed is om tot resultaten te komen?
  • Hoe manage ik mijn brein, hoe houd ik goede focus?

De voorstelling is vernieuwend, swingend en confronterend. En ook bedoeld voor professionals en leidinggevenden die aan het begin staan van een verander- of ontwikkeltraject.

Achtergrond Frans Wijngaarden

Frans Wijngaarden is ondernemer, executive coach, spreker en auteur van de boeken ‘Veel succes’ en ‘Eigenaarschap’. Ook is Frans scherp en zakelijk en dringt makkelijk tot de kern door bij zijn klanten. Daarnaast legt hij makkelijk de uitdagingen op tafel en kan hierdoor snel waarde toevoegen.

Interesse in een lezing van Frans Wijngaarden?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Frans Wijngaarden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid