Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sharmila Tuithof
Bewaar als favoriet

Sharmila Tuithof

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Het is de missie van Sharmila om mensen in verbinding te brengen met wie ze zijn én die persoon te zijn. Door te weten wie je bent én te voelen wat om aandacht vraagt sta jij krachtiger in het leven. Je weet beter welke keuzes je mag maken, je kunt beter je grenzen aangeven en je voelt je comfortabel met jezelf.

Annemarie Vis | Solva Nova

"Sharmila doet iets heel bijzonders. Ze staat op, komt uit haar schulp en vertelt in alle kracht en kwetsbaarheid haar verhaal. Daar is veel lef voor nodig, en de overtuiging dat het jou als kijker wat brengt om je te uiten, jouw verhaal te vertellen, omdat je mag zijn wie je bent. Heel mooi. "

Sharmila Tuithof

Het leven van Sharmila Tuithof werd bepaald door een onveilige jeugd en voortslepende trauma’s. Wat er in haar leven gebeurde, daarover werd niet gesproken, waardoor ze al vanaf jonge leeftijd ‘in een poppenkast’ leefde. Toch heeft ze altijd de kracht en doorzettingsvermogen gehad om het leven te vieren. Inmiddels spreekt ze over haar leven waarin niets was zoals het leek.

Ze vertelt over de doorslaggevende momenten die haar het inzicht gaven om te leven vanuit vertrouwen, trouw te blijven aan jezelf en keuzes te maken op gevoel. Zij weet als geen ander hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn, trouw te blijven aan wat jij wilt en wie jij bent en niet geheel onbelangrijk, om in mogelijkheden te denken.

Keynotes door Sharmila Tuithof

Tijdens haar keynote vertelt Sharmila over een onveilige jeugd en de uitdaging waar ze als volwassen vrouw en moeder mee te maken kreeg, het kantelpunt en de kracht van haar drie belangrijke V’s voor je eigen geluk: Verbinding, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid.

Sharmila inspireert, motiveert en activeert het publiek door behalve een indrukwekkend verhaal ook interactie en humor toe te voegen. Dat maakt dat er altijd een mooie balans is tussen zwaarte en luchtigheid. Wat je van Sharmila kunt verwachten is een rauw, puur en krachtig verhaal waarmee ze jou duidelijk wilt maken hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn en jezelf verantwoordelijk te maken voor je eigen geluk. Wat er ook gebeurt in je leven, in welke situatie je ook zit, het is aan jou hoe je ermee omgaat.

Mogelijke thema’s:

  • Jezelf zijn
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid
  • Kwetsbaarheid
  • Kiezen voor het leven zoals jij het wilt

Wat levert een keynote van Sharmila op?
Comfortabel zijn met wie je bent, Inlevingsvermogen, Begrip voor elkaar, Eigen verantwoordelijkheid, Luisteren naar je lichaam, Inspiratie voor een ander zijn, Vertrouwen op jezelf en op je gevoel en Denken in mogelijkheden.

Voorstelling UIT DE POPPENKAST

In deze voorstelling deelt Sharmila hoe je jezelf kan bevrijden ‘uit jouw eigen poppenkast’ en hoe je in de mogelijkheid bent om te kiezen voor het leven dat jezelf wil leven. Met haar verhaal inspireert ze jou je masker af te zetten, jezelf te zijn en te kiezen voor eigenaarschap.

Tijdens deze kwetsbare en pure voorstelling staat Sharmila alleen op het podium, kleedt haar decor nauwelijks aan, gebruikt geen powerpoint of fotomateriaal, maar laat zien dat alles wat je nodig hebt er al is. Sharmila’s rauwe en persoonlijke manier van vertellen zorgt ervoor dat iedere toeschouwer geraakt wordt in zijn/haar eigen stuk. Of het nou gaat om de burn-out waar je mee te maken hebt gehad, trauma, trouw blijven aan jezelf, jezelf zijn, persoonlijk leiderschap, keuzes maken, angsten, vertrouwen of het leven omarmen.

Geïnteresseerd in de lezing of voorstelling van Sharmila Tuithof?

Wil je meer weten over wat Sharmila jullie kan bieden? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Judith Voskamp (Capital Value)

"Sharmila heeft de kick off van onze ‘Capital Value Academy’ begeleid. Ze heeft de deelnemers met een frisse blik aan het denken gezet wat zij zelf uit dit leertraject willen halen om uiteindelijk persoonlijke doelstellingen op te kunnen schrijven. Zij deed dit op een enthousiaste en prettige manier, maar wel zo dat iedereen geprikkeld werd om eens stil te staan waar zijzelf staan in het leven, zowel privé als zakelijk. Sharmila staat zelfverzekerd voor de groep en durft te confronteren op een vriendelijke manier. Wij hebben allemaal genoten van haar. "

Jolanda van Schie | Klaar-Af

"Wat een lef, wat een puurheid, wat een kracht! Je hebt mij ook enorm geraakt en vooral woensdag liep ik regelmatig met een dikke smile als ik weer aan jouw ‘coming out of the poppenkast’ dacht. Of aan de manier waarop je je ademloze publiek later uitnodigde om hun ware zelf ook te laten zien. Vanmorgen ben ik ‘gaan zitten’ met iets wat me dwars zat. Mede door jouw aansporing. Dat leverde me allerlei inzichten op en vooral rust. Dankjewel voor wie je bent en voor wat je doet! "

Beschikbaarheid en informatie

Sharmila Tuithof

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid