Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

On demand masterclass ‘Topteams – Samen kom je verder’

De roep om topteams klinkt steeds luider. Veerkrachtige teams die kunnen omgaan met tegenwind en onzekerheid. Teams die realiseren wat ze beogen en werkelijke impact hebben. Hoe creëer je zo’n team? In deze masterclass dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor persoonlijk leiderschap en teamwork.

On demand masterclass ‘Topteams – Samen kom je verder’

Leer van de beste experts wanneer jij wil. De on demand masterclass ‘Topteams- Samen kom je verder’ is ontwikkeld door online.deSpreker.nl en is online te volgen. Je kiest zelf waar én wanneer je de lessen volgt: ga je bingewatchen of verspreid je de masterclass over verschillende dagen? Jij bepaalt.

Investering: € 59,- ex. BTW per persoon (groepstarieven mogelijk)
Tijd: +/- 1,5 uur (6 lessen van 8 tot 16 minuten)
Spreker: Katja Staartjes
Programma
: Bekijk de cursuspagina op online.deSpreker.nl

Over de on demand masterclass ‘Topteams – Samen kom je verder’

In deze masterclass behandelt Katja Staartjes achttien pijlers die van een team een topteam maken. Hierbij is het boek TopTeams, dat de bergbeklimster maakte met fotograaf Menno Boermans, als kapstok gebruikt. Op een hoge berg wordt je samen tot het uiterste getest; je wordt er genadeloos met jezelf én elkaar geconfronteerd. Het is dan ook dé beproeving op de samenwerking en je eigen leiderschap. Ben je in staat om verschillen te overbruggen? Kun je je eigen belang ondergeschikt maken aan het gezamenlijk belang? Onder druk blijkt haarfijn of je werkelijk hetzelfde doel hebt. Hoe het gesteld is met het onderlinge vertrouwen en de communicatie. En of je kunt omgaan met onzekerheid, verandering en tegenspoed. Effectief samenwerken is een klus op zich. Hoe kom je samen verder?

De modules zijn opgehangen aan de fases van een klimproject: Op Expeditie, Team, Basiskamp, Beklimming, Top en Afdaling. En tot slot: hoe ga je daarna verder?Laat je inspireren en ga mee op expeditie. Om het beste uit jezelf en je team te halen. Om daadwerkelijk te realiseren wat je beoogt. En impact te bewerkstelligen.

Geïnteresseerd? Bekijk het complete programma op de cursuspagina en meld je voor maar € 59,- ex. BTW aan.

Voor groepen

Groepstarieven – Wil je deelnemen met 5 of meer personen, dan zijn groepstarieven mogelijk. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij sturen jou een passend voorstel.

Blended leren – De on demand masteclass ‘Topteams – Samen kom je verder’ is ook uitstekend te combineren met een live lezing, workshop, Q&A of webinar. In een live sessie zal Katja Staartjes ingaan op de vragen en uitdagingen die spelen binnen jouw organisatie of team. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden –geheel vrijblijvend– met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

On demand masterclass ‘Topteams – Samen kom je verder’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid