Op zoek naar een onvergetelijke duolezing die inspiratie & handvatten biedt in deze snel veranderende tijden?

Duolezing Roek Lips en Katja Staartjes
Bewaar als favoriet

Duolezing Roek Lips en Katja Staartjes: ‘Over grenzen’

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Hoe vinden we onze weg in een wereld die in crisis en verwarring is? Hoe geef je leiding in een tijd dat niets meer vanzelfsprekend is? Hoe vind je houvast en kom je verder als de omstandigheden minder meewerken? Katja Staartjes en Roek Lips geven verhelderende antwoorden op deze prangende vragen.

Duolezing Roek Lips en Katja Staartjes

Journalist en inspirator Roek Lips is in gesprek gegaan met inmiddels meer dan 170 mensen op zoek naar inspiratie en houvast. Wetenschappers, kunstenaars, bestuurders en mensen met een bijzonder levensverhaal. Eén van die mensen is Katja Staartjes. Bergbeklimmer en de eerste Nederlandse vrouw die de top van de Mount Everest bereikte.

Samen bieden Katja Staartjes en Roek Lips een gevarieerde, interactieve lezing/inspiratiesessie. Via stijlvol gefilmde fragmenten en adembenemende beelden word je meegenomen en uitgedaagd tot reflectie over thema’s als (persoonlijk) leiderschap, samenwerken, vertrouwen, veiligheid en wendbaarheid.

Deze duolezing staat garant voor impact en interactie!

Duur: Katja en Roek spreken ieder minimaal een uur. De duur van hun lezing kan in overleg worden bepaald (uitlopend naar een dagdeel of hele dag).

Over Katja Staartjes

Katja Staartjes beklom een aantal bergen hoger dan 8000 meter, waaronder de Mount Everest (8848 meter) als eerste Nederlandse vrouw. Tevens leidde zij expedities. Samen een berg beklimmen van 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle inzichten op gebied van samenwerken, leiderschap en omgaan met verandering en tegenslag. Katja deed zelf ruime managementervaring op en kan daardoor haar expeditie-belevenissen uitstekend te vertalen naar de praktijk van alledag. De bergbeklimster schreef vier boeken. Haar laatste boek ‘TopTeams’ bereikte de shortlist voor de verkiezing van Managementboek van het jaar 2020.

Over Roek Lips

Roek Lips is een veelzijdig persoon: hij is journalist, schrijver, mentor, motivator, filosoof, (organisatie)adviseur, film en theatermaker. Roek verzorgt interactieve masterclasses en inspiratiesessies die houvast bieden in een tijd vol toegenomen onzekerheid. Thema’s als nieuw leiderschap, innovatie, (persoonlijke) transitie, omgaan met crisis, natuurlijk optreden en strategische verandering zijn bij hem in goede handen. Het succesvolle boek ‘Wie kies je om te zijn’ is een bundeling van de gesprekken die Roek voerde met ‘nieuwe leiders’. 

Geïnteresseerd in de duolezing door Roek Lips en Katja Staartjes?

Heb je vragen over deze lezing of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Duolezing Roek Lips en Katja Staartjes: ‘Over grenzen’

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid