Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

De Kenniskermis
Bewaar als favoriet

Workshop De Kenniskermis

Met het boek De Kenniskermis omzeil je de kennisparadox en leer je hoe je weer plezier beleeft aan je eigen informatie overload. De kenniskermis besluipt, confronteert en overrompelt je net zo hard als het dagelijkse leven, maar tussen de regels door ontdek je wel mooi de kracht van informatie survival

Workshop De Kenniskermis

Uit duizenden managementboeken, workshops en trainingen weten we alles over leiden en managen, innoveren en inspireren, veranderen en verduurzamen. Maar onze organisaties zijn bij lange na niet succesvol, onze verandertrajecten mislukken voortdurend en onze medewerkers zijn chronisch chagrijnig. Conclusie: We zijn op papier veel slimmer dan in werkelijkheid. Hier brengt de Kenniskermis verandering in!

Help!

Geen paniek! Met deze workshop omzeil je de kennisparadox en leer je hoe je weer plezier beleeft aan je eigen informatie-overload. De kenniskermis besluipt, confronteert en overrompelt je net zo hard als het dagelijkse leven, maar tussen de regels door ontdek je wel mooi de kracht van informatie survival:

– Ken je brein!
– Houd het klein!
– Eén ding tegelijk is fijn!

Klik hier voor de brochure

De workshopleider van de Kenniskermis workshop

De workshop wordt gegeven door Bart Flos. Flos is bestsellerauteur van Het anti-klaagboek, Het anti-sleurboek en Het perfecte project. Bart Flos is een bekend spreker en ook inspirator. Als geen andere weet hij hoe mens en groep beïnvloed worden door kennis en informatie.

Interesse in de workshop de Kenniskermis of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop De Kenniskermis

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid